Η ΠΑΕ Ολυμπιακός βρισκόταν σε συζητήσεις με τον αρχηγό της ομάδας, Γιάννη Μανιάτη, προκειμένου να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον διεθνή ποδοσφαιριστή, αλλά ο σοβαρός τραυματισμός του (ρήξη χιαστών) στον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ… επίσπευσε τις διαδικασίες.

Η διοίκηση της πειραϊκής ομάδας τού πρόσφερε νέο συμβόλαιο, που λήγει το 2019, προκειμένου να στηρίξει έμπρακτα τον Μανιάτη για την προσφορά του στο σύλλογο, σε μια δύσκολη στιγμή της καριέρας του.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Μανιάτη μέχρι το 2019» αναφέρει η ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων», που φιλοξενεί την ακόλουθη δήλωση του διεθνή αμυντικού μέσου μετά την υπογραφή του συμβολαίου:

«Η δυσκολότερη στιγμή για έναν αθλητή και ψυχολογικά και σωματικά είναι η στιγμή ενός σοβαρού τραυματισμού.

Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για μένα ήρθε η επιβράβευση των κόπων μου και της προσφοράς μου στον σύλλογο με ένα νέο συμβόλαιο και ταυτόχρονα και η επιβεβαίωση όσων γνώριζα ήδη: Ότι δηλαδή έχω τη χαρά και κυρίως την τιμή να αγωνίζομαι και να είμαι αρχηγός της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής ομάδας αλλά και μιας αγαπημένης οικογένειας!

Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή μου, ο Πρόεδρος μας, ο κύριος Μαρινάκης, επέλεξε να ανανεώσει το συμβόλαιο μου. Ο πρόεδρος είναι κοντά μας πάντα στα δύσκολα. Στις χαρές είναι όλοι.

Αυτές τις ώρες αισθάνομαι ακόμα πιο έντονα το δέσιμο με τους συμπαίκτες μου, με τους οποίους δίνουμε μαζί τα πάντα μέσα στο γήπεδο αλλά και την αγάπη του κόσμου μας, που είναι πάντα εκεί για εμάς.

Εγώ από την πλευρά μου για να τιμήσω την εμπιστοσύνη όλων θα δώσω τα πάντα, χωρίς να γνωρίσω κούραση για να φορέσω γρήγορα την ερυθρόλευκη και να επιστρέψω στα γήπεδα».

Οπως αναμενόταν ο Ολυμπιακός ανανέωσε για ακόμα δύο χρόνια και το συμβόλαιο του Τσόρι Ντομίνγκες.