Μπορεί ο μεσοβδόμαδος αποκλεισμός στο Κύπελλο με εντός έδρας ήττα από την Ξάνθη να κλόνισε την πίστη του κόσμου προς την ομάδα, αλλά και της διοίκησης προς ορισμένους ποδοσφαιριστές, όμως, το μήνυμα, φαίνεται ότι το έλαβαν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι και με μία καλή εμφάνιση κόντρα στον Πλατανιά, έφτασαν εύκολα στη νίκη με 3-0 για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Ο Πέτριτς στο 7’ άνοιξε διάπλατα τον δρόμο για το «τριφύλλι» και ακολούθησαν τα τέρματα των Τριανταφυλλόπουλου (47’) και Κλωναρίδη (78’) για να φέρουν τους «πράσινους» στο -3 από τον ΠΑΟΚ. Να σημειωθεί πως στο 45’ ο Μπεργκ νικήθηκε από τον Ολιμπά σε εκτέλεση πέναλτι. Ο Πλατανιάς είχε δοκάρι μετον Γιακουμάκη (50′)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Χουχούμης (46′ Νάνο), Τριανταφυλλόπουλος, Κλωναρίδης (80′ Αγγελόπουλος), Λαγός, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Ζέκα, Ταυλαρίδης, Σίλντεφελντ, Πέτριτς (71′ Νίνης)

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Ολιμπά, Μπανανά, Μαχαμάτ, Μιλούνοβιτς, Αγκιλέρα (68′ Γουνδουλάκης), Ιτούα, Ζαραδούκας, Μαχλελής (64′ Τσουράκης), Τετέ, Αποστολόπουλος, Γιακουμάκης (72′ Κάσιο).