«Ούριος» άνεμος φύσηξε για την Καλλονή, η οποία νίκησε στη Μυτιλήνη με 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκα.

Χωρίς συγκινήσεις το πρώτο ημίχρονο, με τον Αστέρα Τρίπολης να έχει την κατοχή της μπάλας, αλλά χωρίς να μπορεί να βρει διαδρόμους στην καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων. Η πρώτη καλή ευκαιρία ανήκε στην ομάδα της Τρίπολης. Συγκεκριμένα στο 27′ ο Σκουρτάι πλάσαρε από καλή θέση τον Χογκ, ο οποίος έπεσε και έδιωξε την μπάλα.

Τρία λεπτά αργότερα η ομάδα της Τρίπολης βρέθηκε ξανά σε θέση βολής, αλλά το σουτ του Γιαννιώτα από πλάγια θέση, έδιωξε ο Χογκ σε κόρνερ. Από την πλευρά της η Καλλονή δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία του Κοσίτσκι.

Στο β’ μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και αποφασισμένοι να πιέσουν περισσότερο την αντίπαλη άμυνα, αλλά οι προσπάθειες τους ήταν χωρίς έμπνευση και σταματούσαν λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή του Κοσίτσκι. Στο 65′ ο Τσαμπούρης με μακρινό σουτ θέλησε να αιφνιδιάσει τον Κοσίτσκι , ο οποίος έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

Αυτό που δεν κατάφερε ο Τσαμπούρης στο 65′, το πέτυχε στο 74′. Με μακρινή εκτέλεση φάουλ ο Κοσίτσκι ξεγελάστηκε από το δυνατό άνεμο και είδε την μπάλα να καταλήγει στην εστία του.

Στα τελευταία λεπτά ο Αστέρας πέρασε στην επίθεση, αλλά η άμυνα των γηπεδούχων άντεξε και ο Βλάχος πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στον πάγκο της Καλλονής.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Ανδρέας Παππάς (Αθηνών), έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Χουάνμα, Λεοζίνιο, Κεϊτά – Σανκαρέ, Ιγκλέσιας, Γκοϊάν.

Καλλονή (Βαγγέλης Βλάχος): Χογκ, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Κεϊτά, Μίνγκας (62′ Γιορέντε), Μαρσέλο (61′ Καλτσάς), Πιπίνης, Τσαμπούρης, Λεοζίνιο (81′ Χωριανόπουλος), Μανούσος, Χουάνμα.

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Κοσίτσκι, Κιτόκο, Λούι, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Κουρμπέλης (77′ Μούκαμ), Μουνάφο, Ρόλε, Γιαννιώτας, Πάρα, Σκουρτάι (69′ Ιγκλέσιας).