Γκολ και θέαμα πρόσφερε ο Ολυμπιακός στον αγώνα ρεβάνς με τον Τύρναβο στο Γ. Καραϊσκάκης (8-0) στη φάση των 16 του Κυπέλλου και σόου του Τζίμι Ντουρμάζ ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ και είχε τρεις ασίστ!

Οι Ερυθρόλευκοι είχαν εξασφαλίσει ουσιαστικά την πρόκριση στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης από το πρώτο ματς στο Αλκαζάρ (0-3) και η προσοχή όλων ήταν στραμμένη στον νεοφερμένο επιθετικό Φράνκο Χάρα ο οποίος έκανε ντεμπούτο στον Ολυμπιακό (αγωνίστηκε στο β΄ ημίχρονο).

Ο Αργεντινός ήταν κινητικός, ομαδικός στο παιχνίδι του, ωστόσο θέλει χρόνο προσαρμογής για να μπει στην αγωνιστική φιλοσοφία της νέας ομάδας του.

Ο Ντουρμάζ έκλεψε λοιπόν την παράσταση στο Φάληρο και δικαίωσε τον Βίτορ Περέιρα ο οποίος αποφάσισε να παραμείνει στον Ολυμπιακό, παρά το πρέσινγκ της Φενερμπαχτσέ.

Πολύ καλή απόδοση είχε και ο Κώστας Φορτούνης. Ο 23χρονος μέσος βοήθησε σημαντικά στην οργάνωση του παιχνιδιού, ενώ είχε εκτέλεση φάουλ στο δοκάρι(6′). Το 1-0 έγινε από τον Μιλιβόγεβιτς με κεφαλιά (9΄), ύστερα από σέντρα του Ντουρμάζ.

Δύο λεπτά αργότερα ο Διαμαντάκος με κεφαλιά σημείωσε το 2-0. Προηγήθηκε σέντρα του Φορτούνη και κεφαλιά του Βούρου. Ο Μπουχαλάκης με σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0 (17΄), ύστερα από πάσα του Ντουρμάζ. Στο 25΄ οι Ντουρμάζ (σέντρα), Μιλιβόγεβιτς (κεφαλιά) ήταν οι πρωταγωνιστές του τέταρτου γκολ (4-0).

Στο β΄ ημίχρονο ο σουηδός εξτρέμ σημείωσε τρία γκολ. Δύο από εκτέλεση φάουλ (55΄, 57΄) και το τρίτο με σουτ (82΄). Το τελικό 8-0 διαμόρφωσε ο Φουστέρ με πέναλτι (85’). Το πέναλτι κέρδισε ο Σαλίνο ο οποίος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Γεωργίου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βίτορ Περέιρα): Μέγερι, Σαλίνο, Βούρος, Γιαννούλης (58΄ Πελέ), Μαζουάκου (46΄Φουστέρ), Μπουχαλάκης, Μιλοβόγεβιτς, Ντουρμάζ, Φορτούνης, Διαμαντάκος (46΄ Χάρα), Μπενίτες.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Μάλτζαρης (46΄ Ντάλλας), Σιάτρας (26΄ Παπασσάβας), Κισκαμπάνης, Καραμανλής, Χαλούλος, Εμμανουήλ, Γεωργίου, Σουλιώτης, Στεργιανός, Ιβανούδης, Αλεξίου (63΄ Οτα).