Ο Πανιώνιος πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας, καθώς απέσπασε ισοπαλία 1-1 στη Βέροια από την τοπική ομάδα, στον αγώνα ρεβάνς για τη φάση των «16», και υπερασπίστηκε το υπέρ του 2-1 του πρώτου ματς.

Οι «κυανέρυθροι» άντεξαν στην πίεση που άσκησε η «βασίλισσα του βορρά», κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, και τελικά κατάφεραν αυτοί να ανοίξουν το σκορ στο 80΄, με κοντινό πλασέ του Μασούρα μετά από παράλληλη μπαλιά του Μπουμάλ.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 85΄, μετά από φάση διαρκείας και διαδοχικά λάθη των αμυντικών, με τον Καλτσά να στέλνει από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά στον υπολειπόμενο χρόνο δεν κατάφεραν να πετύχουν ακόμη ένα γκολ και να οδηγήσουν το παιχνίδι στην παράταση.

Διαιτητής: Μάνταλος (Καβάλας)

Κίτρινες: Φούντας

ΒΕΡΟΙΑ (Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο): Τζινάρ, Μαλόν, Βέρτζος, Όστοϊτς, Αμαραντίδης, Μπαλάφας, Βεργώνης (57΄ Βάσκες), Γεωργιάδης (70΄ Παυλίδης), Εσπάρθα (57΄ Καλτσάς), Ντουμίτρου, Κάμπορα

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Πάνος, Χατζηισαΐας, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Γκέζος, Σιώπης, Καθάριος (67΄ Μπουμάλ), Μπούζας (89΄ Γκίνη), Φούντας (67΄ Κολοβός), Μασούρας