Στον Λεβαδειακό -μέσω του Ολυμπιακού- αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Αλαν Πουλίδο. Ο μεξικανός επιθετικός που βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την Τίγκρες περιμένει μέχρι τέλος της εβδομάδας την απόφαση από το CAS. Εφόσον ο 24χρονος επιθετικός δικαιωθεί από το Ανώτατο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Ο Ολυμπιακός επειδή έχει καλυμμένες τι θέσεις των επιθετικών (Μήτρογλου, Μπενίτες, Χάρα, Διαμαντάκος) θα παραχωρήσει τον Πουλίδο δανεικό στον Λεβαδειακό προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Ο Μεξικανός που βρίσκεται σε αγωνιστική απραξία από το περασμένο καλοκαίρι θέλει να τελειώσουν οι δικαστικές διαμάχες με την Τίγκρες για να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πουλίδο βρίσκεται στην Ελλάδα και περιμένει την επίσημη ανακοίνωση του CAS.

Στο μεταξύ ο Φράνκο Χάρα θα κάνει ντεμπούτο στον Ολυμπιακό στον αγώνα ρεβάνς με τον Τύρναβο την Τετάρτη στο Γ. Καραϊσκάκης (19.30) για τη φάση των 16 του Κυπέλλου.

Ο νεοαποκτηθείς αργεντινός επιθετικός των Ερυθρολεύκων πρόκειται να πάρει χρόνο συμμετοχής κόντρα στον Τύρναβο. Το ματς είναι τυπικής διαδικασίας για τον Ολυμπιακό (είχε νικήσει στο πρώτο παιχνίδι στο Αλκαζάρ με 3-0) και ο Βίτορ Περέιρα ξεκουράζει βασικούς παίκτες. Ο Φουστέρ ξεπέρασε το πρόβλημα του τραυματισμού του και ο πορτογάλος τεχνικός τον συμπεριέλαβε στη 18άδα. Θα απουσιάσουν οι τραυματίες Ρομπέρτο, Μποτία.

Η αποστολή: Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Φορτούνης, Βούρος, Μπουχαλάκης, Χάρα, Βέργος, Σάλιακας, Φουστέρ, Γιαννούλης, Διαμαντάκος, Μαζουάκου, Μιλιβόγεβιτς, Λάτσι, Πελέ, Μπενίτες, Σαλίνο, Ντουρμάζ.