Γκολ και θέαμα πρόσφεραν στη Νέα Σμύρνη Πανιώνιος και Ατρόμητος. Οι δύο ομάδες έφεραν 2-2, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται δύο φορές με τον Ναπολεόνι (14΄, 40΄) και τους γηπεδούχους να «απαντούν» ισάριθμες με τον Κολοβό (33΄-πέναλτι και 46΄).

Από το 32΄ οι Περιστεριώτες αγωνίζονταν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κοντοέ με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ο Ατρόμητος, ο οποίος ξεκίνησε καλύτερα το ματς και στο 4΄ απείλησε με τον Ναπολεόνι, ήταν η ομάδα που προηγήθηκε στο 14΄. Από σέντρα που έκανε ο Ούμπιδες, ο Παπαδόπουλος αιφνιδιάστηκε και δεν απομάκρυνε σωστά τη μπάλα, με αποτέλεσμα ο Ναπολεόνι από πολύ κοντά να τη στείλει στα δίχτυα και να πετύχει το 4ο εφετινό γκολ του (0-1).

Το ματς «άνοιξε» για τα καλά στη συνέχεια, με την μπάλα να παίζεται πάνω κάτω και τις δύο ομάδες να παίζουν επιθετικά. Οι Περιστεριώτες είχαν τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης, αλλά στο 32΄ τα πάντα άλλαξαν.

Από λάθος συνεννόηση του Ταυλαρίδη με τον Κοντοέ, ο τελευταίος ανέτρεψε τον Μπουμάλ στην περιοχή και ο Καλογερόπουλος υπέδειξε το πέναλτι, ενώ απέβαλε και τον αμυντικό του Ατρόμητου με απευθείας κόκκινη κάρτα (τελευταίος παίκτης).

Ο Κολοβός εκτέλεσε την «εσχάτη των ποινών» και ισοφάρισε στο 33΄ (1-1). Κι ενώ θα περίμενε κανείς από τους γηπεδούχους να πιέσουν για το δεύτερο γκολ, στο 40΄ ο Κούρος, μόλις ένα λεπτό μετά την είσοδό του στο γήπεδο, έβγαλε από αριστερά τη σέντρα και ο Ναπολεόνι με διπλή προσπάθεια έβαλε ξανά μπροστά τους φιλοξενούμενους (1-2).

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους «κυανέρυθρους» ξεκίνησε το δεύτερο μέρος. Πριν κλείσει το πρώτο λεπτό, από την ατομική προσπάθεια του Ιμπαγάσα και την ασίστ… μισό γκολ του Αργεντινού, ο Κολοβός πέτυχε το 2-2. Στο 52΄ ο Γιάννου λίγο έλειψε να σημειώσει το γκολ της χρονιάς με ανάποδο ψαλίδι, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι (ασίστ Ιμπαγάσα).

Παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων (ιδιαίτερα) το σκορ δεν άλλαξε. Για τον Πανιώνιο ήταν η 2η εφετινή εντός έδρας ισοπαλία, όπως και για τον Ατρόμητο μακριά από το Περιστέρι.

Διαιτητής: Χ. Καλογερόπουλος (Αθηνών)

Κόκκινες: 33΄ Κοντοές

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Παντίδος, Σιώπης, Αργυρόπουλος (85΄ Πάνος), Τασουλής, Οικονόμου, Μητρόπουλος (80΄ Φούντας), Ιμπαγάσα, Κολοβός, Μπουμάλ (67΄ Μασούρας), Γιάννου.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Ταυλαρίδης, Νάστος, Κοντοές, Φυτανίδης, Αγκουαζί, Πίτου Γκαρσία (90΄ Γεωργίου), Ούμπιδες (39΄ Κούρος), Μπρίτο (54΄ Δημούτσος), Ναπολεόνι, Παπάζογλου.