Ο Ερίκ Αμπιντάλ θα δώσει το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του στον Ολυμπιακό την Τετάρτη στο Γ. Καραϊσκάκης κόντρα στον Πανιώνιο για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωση την Τρίτη ενημερώνει τους εκπροσώπους του Τύπου ότι την ερχόμενη Παρασκευή (13.00) στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ερίκ Αμπιντάλ, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Ο Μίτσελ συμπεριέλαβε στην αποστολή τον έμπειρο γάλλο στόπερ ο οποίος θα δώσει την τελευταία του παράσταση μπροστά στο κοινό των Ερυθρολεύκων. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Μιλιβόγεβιτς, Ντουρμάζ και οι Σαλίνο, Γιαννούλης, Αυλωνίτης, Γκαζαριάν, Διαμαντάκος.

Η αποστολή: Ρομπέρτο, Μέγερι, Αμπιντάλ, Μποτία, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουί, Φουστέρ, Μανιάτης, Μαζουάκου , Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Μπενίτες, Σιόβας, Αφελάι, Εντινγκά.

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού Δημήτρης Κολοβός ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στον Πανιώνιο σε δηλώσεις του υπογράμμισε ότι το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο, όμως θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να πάρει αυτό που θέλει η ομάδα της Νέας Σμύρνης.

«Σίγουρα είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα. Θεωρώ πως είναι δύσκολο να πάρεις κάτι στην έδρα του. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πραγματοποιήσουμε καλή εμφάνιση για θα μας βοηθήσει για το ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο. Ανήκω στον Ολυμπιακό, αλλά τώρα βρίσκομαι στον Πανιώνιο και θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μου», τόνισε ο Κολοβός στη Nova.

Ο Ολυμπιακός διέψευσε ιταλικό δημοσίευμα που έκανε λόγο για την επιστροφή του Βασίλη Τοροσίδη!

Ο Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «canaleroma.it» οι πρωταθλητές Ελλάδας ήρθαν σε επαφή με τη Ρόμα για το θέμα της επιστροφής του Τοροσίδη. Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι η επαφή ήταν διερευνητική για τον επαναπατρισμό του 29χρονου διεθνούς μπακ-χαφ ο οποίος δεν σκέφτεται προς το παρόν να εγκαταλείψει τη Ρόμα.

Από τον Ολυμπιακό υπήρξε λοιπόν διάψευση για το ιταλικό δημοσίευμα, όπως και για το θέμα της μεταγραφής του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.