Η Γιουβέντους θα προσπαθήσει απόψε στη Σουηδία να βάλει φρένο στα αποτυχημένα αποτελέσματα σε εκτός έδρας παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ και να αποκτήσει αβαντάζ στην υπόθεση της πρόκρισης στη φάση των «16». Μάλιστα ο ιταλός κόουτς Μασιμιλιά Αλέγκρι προέβλεψε ότι η ομάδα του θα πάρει τη νίκη κόντρα στη Μάλμε με σκόρερ τον Τέβες!

«Η Μάλμε παίζει πιο επιθετικά στην έδρα της και ξέρουμε ότι εδώ κάνει καλά παιχνίδια, όπως για παράδειγμα κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Μας περιμένει, επομένως, ένα δύσκολο ματς. Εμείς θέλουμε μόνο τη νίκη και πιστεύω ότι θα σκοράρει ο Τέβες, όπως έκανε και στον πρώτο αγώνα στο Τορίνο» σημείωσε  ο Αλέγκρι.

Οσον αφορά την άσχημη αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της  Μάλμε, ο προπονητής της Γηραιάς Κυρίας υποστήριξε ότι «όπως και αν είναι ο αγωνιστικός χώρος θα πρέπει να προσαρμοστούμε γρήγορα και να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Από την πλευρά του η βεντέτα των Μπιανκονέρι Κάρλος Τέβες σημείωσε ότι «ο προπονητής μού δίνει την ελευθερία να κινηθώ εκεί που θέλω και για εμένα προσωπικά δεν άλλαξε κάτι με την αλλαγή συστήματος. Αγωνίζομαι ελεύθερα και μου αρέσει. Δεν μας φοβίζει ο αγωνιστικός χώρος».