Μπορεί να μην είναι λάτρεις του ποδοσφαίρου, όμως, είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν από κοντά το ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ ανάμεσα στην Αρσεναλ και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έληξε με νίκη των Μπέμπηδων.

Ο λόγος για τους διάσημους ηθοποιούς Τζιμ Κάρεϊ και Τζεφ Ντάνιελς, πρωταγωνιστές μεταξύ άλλων των ταινιών «Ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος» (1994 και 2014), οι οποίοι στο πλαίσιο της προώθησης της τελευταίας ταινίας βρέθηκαν στο Λονδίνο και φυσικά επισκέφτηκαν και το «Emirates».

Η ταινία αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις αρχές Δεκέμβρη και οι δύο ηθοποιοί είχαν την ευκαιρία να αποδείξουν ότι διατηρούνται σε εξαιρετική φόρμα με ατάκες και αστεία που καθηλώνουν.

Λίγο πριν από την έναρξη του ντέρμπι έδωσαν συνέντευξη στο Sky Sports, όπου δήλωσαν οπαδοί της Αρσεναλ – την οποία δεν έχουν δει ποτέ να παίζει – δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από το σχήμα της μπάλας, ενώ ως αγαπημένο ποδοσφαιριστή των «Κανονιέρηδων» διάλεξαν κάποιον… ανύπαρκτο!

Προέβλεψαν για τελικό σκορ το 1-1 (ήρθε 1-2), ενώ προφανώς μη γνωρίζοντας το αγωνιστικό σύστημα του πρωταθλήματος, είπαν πως περίμεναν με αγωνία την παράταση του αγώνα που δεν θα είχε ορισμένο χρόνο διάρκειας, αλλά αντίθετα θα τελείωνε, όταν κάποιος οπαδός από την εξέδρα θα φωνάξει: «Εντάξει παιδιά, αυτό ήταν! Τελείωσε, πάμε να φύγουμε»!

Το σόου των δύο συνεχίστηκε τραγουδώντας ένα… σύνθημα που είχαν ετοιμάσει για το παιχνίδι, ενώ η συνέντευξη ολοκληρώθηκε με την ερώτηση του Τζιμ Κάρεϊ για το εάν όλη αυτή την ώρα ήταν «στον αέρα».

Οι δύο χολιγουντιανοί σταρ συνομίλησαν για λίγα λεπτά και με τον ποδοσφαιριστή της Αρσεναλ, Λοράν Κοσιελνί, δείχνοντας να απολαμβάνουν κάθε στιγμή και δίνοντας το δικό τους «χρώμα» στο ντέρμπι.