Ο Μάικ Ολαϊτάν για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού την προηγούμενη σεζόν, έβγαλε την Πέμπτη όλο το πρόγραμμα της προπόνησης . Ο νιγηριανός επιθετικός είναι ενθουσιασμένος και ανυπομονεί να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Αν και είναι νωρίς να αποφανθεί το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού για κάτι τέτοιο, ωστόσο φαίνεται ότι άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Ολαϊτάν στην ενεργό δράση. Ο Μίτσελ θα παρακολουθεί μέρα με τη μέρα την πρόοδο του 21χρονου επιθετικού στις προπονήσεις και όταν διαπιστωθεί ότι είναι 100% έτοιμος θα αρχίσει να του δίνει χρόνο συμμετοχής -πρώτα- σε θεωρητικά εύκολα παιχνίδια.

Ο μεγάλος πονοκέφαλος του Μίτσελ είναι το λουκέτο στα γήπεδα με τη διακοπή του πρωταθλήματος του Σούπερ Λίγκας. Ο Ερυθρόλευκος τεχνικός καλείται να προετοιμάσει την ομάδα του για τον δύσκολο αγώνα που θυμίζει τελικό με την Ατλέτικο στο Βιθέντε Καλντερόν την ερχόμενη Τετάρτη, έχοντας δώσει το τελευταίο ματς πριν από 17 ημέρες (!) με τον Πανθρακικό στο Γ. Καραϊσκάκης.

Τα βραβεία για τα Δικαιώματα του Παιδιού

Ανήμερα της 25ης επετείου από την υιοθέτηση της Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού, οι Ερυθρόλευκοι έδωσαν το παρών την Πέμπτη στη Στοά του Βιβλίου. Στην εκδήλωση των βραβείων για τα Δικαιώματα του Παιδιού UNICEF 2014 παραβρέθηκαν εκ μέρους του Ολυμπιακού οι Μίτσελ, Ντομίνγκες, Μέγερι , η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ Κατερίνα Μυλωνά, ο γενικός γραμματέας των βετεράνων Αντώνης Γλύκας και ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.

Στο πάνελ των ομιλητών βρέθηκαν ο πρόεδρος της UNICEF Λάμπρος Κανελλόπουλος, ο γενικός διευθυντής Ηλίας Λυμπέρης, η υφυπουργός Υγείας Κατερίνα Παπακώστα και ο ηθοποιός Γιάννης Ζουγανέλης. Εκ μέρους της Επιτροπής Αξιολόγησης των βραβείων, μίλησε η Λόλα Νταϊφά. Την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας.