Ο «βασιλιάς» του ΝΒΑ και του Κλίβελαντ επέστρεψε στο σπίτι του. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας στον κόσμο γύρισε στην αγαπημένη πόλη του έπειτα την τετραετή παρουσία του στο Μαϊάμι με μοναδικό σκοπό να χαρίσει στους αγαπημένους του Καβαλίερς το δαχτυλίδι του πρωταθλητή.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής κόντρα στους Νικς της Νέας Υόρκης, ο «King James» φόρεσε ξανά τη φανέλα των «Καβς» για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι μετά την αποχώρησή του και φυσικά αποθεώθηκε.

Πάντως το αποτέλεσμα του χθεσινού και ιστορικού, λόγω της επιστροφής του ΛεΜπρον, ματς ήταν 95-90 υπέρ της ομάδας της Νέας Υόρκης.

Συγκλονιστικό βίντεο για την πόλη

Προτού οι Καβαλίερς κάνουν πρεμιέρα στη νέα σεζόν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς φρόντισε να εμπνεύσει όλη την πόλη με ένακαλογυρισμένο βίντεο, το οποίο έχει σε πρώτο πλάνο τον «βασιλιά» και όλους τους υπόλοιπους, συμπαίκτες και φιλάθλους, να γίνονται ένα με αυτόν.

«Έφτασε πλέον η ώρα», λέει στο βασιλικό λόγο του ο Τζέιμς και καλεί τον Ίρβινγκ, τον Λοβ, τον Βαρεζάο και τους λοιπούς να γίνουν όλοι μια γροθιά και ν’ ανταποδώσουν στην πόλη την υποστήριξη που τους παρέχει.

«Τους το οφείλουμε, το οφείλουμε στην πόλη», συνεχίζει ο ηγέτης των επίδοξων πρωταθλητών απαιτώντας από τον καθένα «σε κάθε προπόνηση, σε κάθε παιχνίδι, κάθε βράδυ να δίνει ό,τι έχει».

Το μήνυμα διαδίδεται σ’ όλη την πόλη, σε κάθε στενό, σε κάθε σπίτι.