Νέο στραβοπάτημα για τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο, αφού παραχώρησε ισοπαλία στον ΠΑΣ Γιάννινα (1-1) μέσα στην Τούμπα.

Μετά την ήττα την πρώτη αγωνιστική από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ήρθε και η χθεσινή ισοπαλία, για να δυσκολέψει ιδιαίτερα την υπόθεση πρόκριση για την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η πρωτοπόρος στην βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας, όταν αγωνίζεται στο Κύπελλο παρουσιάζει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο.

Τα Γιάννινα, έχοντας μελετήσει πολύ καλά την ομάδα του ΠΑΟΚ, αγωνίστηκαν ιδανικά μέσα στην Τούμπα και προηγήθηκαν στο 23’ με τον Ίλιτς.

Ο Δικέφαλος παρουσιάστηκε κουρασμένος από τα συνεχή παιχνίδια, προσπάθησε να πλησιάσει την εστία του Γιαννιώτη με ανορθόδοξο τρόπο και παρόλο που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων κατάφερε απλώς να ισοφαρίσει στο 57’ με ένα σουτ του Τζιόλη.

Από εκεί και πέρα, προσπάθησε να πετύχει και δεύτερο γκολ, όμως την καλύτερη ευκαιρία του αγώνα την έχασε ο ΠΑΣ, με τον Γλύκο να σώζει εντυπωσιακά το πλασέ του Σαπαλίδη ο οποίος είχε βγει μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα του Δικεφάλου.

Διαιτητής: Δελφάκης (Αρκαδίας)

Κίτρινες: Αυγενικού, Γαρουφαλιάς, Γιαννιώτης, Αθανασιάδης, Βίτορ,

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Ρατς, Κατσικάς (75’ Παπαδόπουλος), Βίτορ, Τζιόλης, Κάτσε, Γκολάσα, Μάρτενς (46’ Τζανδάρης), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης

ΠΑΣ Γιάννινα: Γιαννιώτης, Ντάσιος, Μιχαήλ, Ναντάλες, Σκόνδρας, Αυγενικού, Γαρουφαλιάς (76’ Χαρίσης), Ίλιτς (52’ Μανιάς), Γιάκος (83’ Μπέριος), Ηλιάδης, Σαπαλίδης