Για «αλλοίωση αποτελέσματος» και «κλοπή» έκαναν λόγο στον Παναθηναϊκό μετά τη λήξη του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, εκφράζοντας σοβαρά παράπονα για τη διαιτησία του Καλογερόπουλου. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος είπε μεταξύ άλλων ότι «ο Ολυμπιακός αδυνατεί να νικήσει χωρίς μπαμπεσιές. Είναι μια μέτρια ομάδα και αν δεν είχε τη βοήθεια της διαιτησίας ο Παναθηναϊκός θα τον είχε πατήσει όπως πέρυσι. Αυτό που έγινε είναι η απόλυτη πρόκληση», ενώ κατήγγειλε ότι «για να νικήσουν πρέπει να αγοράζουν διαιτητές, να στέλνουν φέρετρα, να κάνουν διαδηλώσεις, να ρίχνουν χειροβομβίδες, να μιλάνε με πακιστανικά και κινεζικά τηλέφωνα με τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Αυτό δεν είναι πρωτάθλημα, είναι ντροπή. Η κυβέρνηση είναι απαράδεκτη που ανέχεται τέτοιες καταστάσεις και εμείς θα αντιδράσουμε».

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος ήταν και ο προπονητής του Τριφυλλιού Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος αποβλήθηκε κατά τη διάρκεια του ματς (στο φύλλο αγώνα γράφτηκε ότι αποκάλεσε «αλήτες» τους διαιτητές). Ο 41χρονος κόουτς δήλωσε υπερήφανος για τον τρόπο που αγωνίστηκαν οι παίκτες του και πρόσθεσε προτού αποχωρήσει από την αίθουσα Τύπου, δίχως να δεχθεί ερωτήσεις, ότι «το μήνυμα είχε σταλεί από την Τετάρτη. Το είχαμε πάρει από τότε, ότι ο Ολυμπιακός ήθελε το ματς και θα κέρδιζε».

Οι Πράσινοι διαμαρτύρονται: 1) για τον λανθασμένο καταλογισμό φάουλ για χέρι στον Πέτριτς και ενώ ο Ατζαγκούν βρισκόταν σε θέση βολής, 2) για τον μη καταλογισμό πέναλτι στο 94′ έπειτα από άστοχη έξοδο του Ρομπέρτο που «τράκαρε» με τον Καρέλη, 3) για το πέναλτι που δόθηκε στον Μήτρογλου, 4) για τις πολλές κάρτες που φόρτωσε από νωρίς τους Πράσινους ο Καλογερόπουλος, 5) για τα ελάχιστα φάουλ που δόθηκαν κατά του Ολυμπιακού (18 υπέρ, 8 κατά).