Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος κι έχανε τις ευκαιρίες στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας, ο Λεβαδειακός ήταν όμως η ομάδα που πήρε τη νίκη με 1-0 χάρις στο γκολ του Γιακουμάκη, ένα λεπτό πριν τη λήξη στην αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λιγκ. Ηταν η πρώτη νίκη για τους γηπεδούχους στην φετινή περίοδο.

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ανήκε στους φιλοξενούμενους και δημιουργήθηκε στο 11′ όταν το τεχνικό σουτ του Φούντα απέκρουσε σε κόρνερ ο Σηφάκης. Ένα σουτ του Βούκσεβιτς στο 34΄ βρήκε σε ετοιμότητα τον Παπαδόπουλο, για να χάσει την πολύ μεγάλη ευκαιρία ο Πανιώνιος στο 42΄: ο Γιάννου έβγαλε μόνο τον Μπούζα απέναντι στον Σηφάκη, αλλά στην προσπάθεια να περάσει τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων (αντί να πλασάρει) έφυγε πλάγια και ο Λεβαδειακός ξεπέρασε ένα θανάσιμο κίνδυνο. Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι, όταν η μπάλα βρήκε το χέρι του Παντίδου σε σουτ του Μαχαίρα, αλλά ο Κύζας έδειξε «παίζετε».

Στο 56΄ ο Λεβαδειακός έφτασε κοντά στο γκολ αλλά ο Παπαδόπουλος επενέβη σωτήρια στην κεφαλιά του Κώτσιου μετά από κόρνερ του Βούκσεβιτς, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Μπούζας αναδείχθηκε σε «μοιραίο» παίκτη των «κυανέρυθρων», καθώς σε γύρισμα του Μπουμάλ σούταρε μόνος από το σημείο του πέναλτι, στέλνοντας την μπάλα άουτ! Οι παίκτες του Τερεζόπουλου συνέχισαν να είναι επικίνδυνοι και στο 77΄ έχασαν νέα ευκαιρία, όταν στη σέντρα του Κολοβού ο Φούντας μπήκε «σφήνα» στους κεντρικούς αμυντικούς των Βοιωτών και με προβολή έστειλε την μπάλα ελάχιστα πάνω από το δοκάρι.

Ο Μπουμάλ είχε ακόμη μια καλή στιγμή, στο 80΄ όμως ο Σηφάκης απέκρουσε το σουτ για να κρίνει το παιχνίδι στο 89΄ το γκολ του Γιακουμάκη, ο οποίος σκόραρε μετά το «στρώσιμο» από τον Σολτσέλο.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Σηφάκης, Μαχαίρας, Κώτσιος, Γεωργιάδης (77΄ Νικολακάκης), Βούκσεβιτς, Τομάς, Σοτέλο, Σάντσες, Ορτέγκα, Κονέ (86΄ Γκόμεζ), Μπορνταγκαράϊ (68΄ Γιακουμάκης).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Παπαδόπουλος, Τασουλής, Παντίδος, Αργυρόπουλος (90΄+ Πάνος), Γιάννου, Μπουμάλ, Σιώπης, Μητρόπουλος, Φούντας (77΄ Ιμπαγάσα), Οικονόμου, Μπούζας (67΄ Κολοβός).