Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση στους «Ζωσιμάδες» ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και την Καλλονή (-0) στην 8η αγωνιστική στη Σούπερ Λιγκα. Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν από το 51′ με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Λίλα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με πολύ καλό ρυθμό, απόρροια του οποίου ήταν να σημειωθούν δύο μεγάλες ευκαιρίες μόλις στο πρώτο τρίλεπτο: στο 2΄ ο Τσάβες βρέθηκε πολύ κοντά στην εστία αλλά δεν βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε και ο Χογκ απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ, ενώ στην πρώτη οργανωμένη επίθεση των φιλοξενούμενων ο Κεϊτά σούταρε άουτ από πλεονεκτική θέση.

Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσαν να απειλήσουν με «αιχμή του δόρατος» τον Τσάβες, που ήταν κεφάτος και δραστήριος. Ο Αργεντινός απείλησε την εστία της Καλλονής στο 21΄, με την κεφαλιά του να καταλήγει στα χέρια του Χογκ και στο 26΄, όταν το δυνατό σουτ που επιχείρησε πέρασε μόλις άουτ.

Η Καλλονή είχε εστιάσει στην ανασταλτική λειτουργία, περιμένοντας να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να χτυπήσει σε κάποια αντεπίθεση αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ στο πρώτο ημίχρονο, αφού ο Μανούσος δεν πατούσε περιοχή, ενώ ο Χουάνμα πάλευε μόνος μπροστά.

Στο 51′ ο Άντι Λίλα άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες, καθώς χρησιμοποίησε το χέρι για να ανακόψει μια μπαλιά και δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα. Μια φάση που άλλαξε την εικόνα του αγώνα, αφού οι παίκτες του Πετράκη οπισθοχώρησαν, η Καλλονή κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και απείλησε στο 62΄, με τον Βελλίδη να αποκρούει σε κόρνερ το σουτ του Μανούσου, ενώ στο 73΄ νέο σουτ από τον Στεφάνοβιτς πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι του ΠΑΣ.

Η ευκαιρία του αγώνα χάθηκε στο 82′. Ο Στεφάνοβιτς βρέθηκε απέναντι στον Βελλίδη αλλά το πλασέ του απέκρουσε με τα πόδια ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων. Στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε σουτ του Ντάσιου.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μπέριος, Ακόστα (79΄ Ντάσιος), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Χαρίσης, Τσουκαλάς (86΄ Γιάκος), Ίλιτς (55΄ Μανιάς), Στρούνα, Τσάβες, Λίλα.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Γιάννης Μαντζουράκης): Χογκ, Αναστασιάδης, Βαλιός, Αντέγιο, Μπαρέρα (60΄ Στεβάνοβιτς), Κεϊτά, Γιορέντε (80΄ Κύπρου), Ναβάρο (75΄ Πιπίνης), Λεοζίνιο, Μανούσος, Χουάνμα.