ΟΛουίς φαν Γκάαλ πήγε στο Ολντ Τράφορντ για να «αναστήσει» τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ύστερα από μία αποτυχημένη χρονιά. Ο ολλανδός τεχνικός ξόδεψε 195 εκατ. ευρώ για μεταγραφές, αλλά το πρώτο δείγμα γραφής μόνο θετικό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Η Γιουνάιτεντ έχει απλώς έναν βαθμό περισσότερο (13), από όσους είχε πέρυσι σε οκτώ αγώνες με τον Ντέιβιντ Μόιες στον πάγκο.

«Πότε θα νικήσει εκτός έδρας η Γιουνάιτεντ;» αναρωτιόταν ο βρετανικός Τύπος την περασμένη Τρίτη, μετά το 2-2 με τη Γουέστ Μπρομ. Η αλήθεια είναι ότι μόνο σε ένα ματς δεν καρδιοχτύπησαν φέτος οι φίλοι της. Ηταν κόντρα στην ΚΠΡ στην 4η αγωνιστική, όταν η Γιουνάιτεντ νίκησε εύκολα 4-0. Αυτό που δεν χώνεψαν με τίποτα ήταν η ήττα από τη Λέστερ (5-3), ενώ η ομάδα του Φαν Γκάαλ είχε προηγηθεί 3-1!

Ο Φαν Γκάαλ βλέπει πάλι να απειλείται από τον μαθητή του.

Μια νέα αποτυχία και το καμπανάκι που έχει αρχίσει να χτυπά θα γίνει… καμπάνα. Η άμυνα μπάζει από παντού και η κριτική προς τον 58χρονο τεχνικό εντοπίζεται στο ότι έκανε δαπανηρές μεταγραφές (Ντι Μαρία, Φαλκάο), αλλά όχι σε θέσεις που είχε ανάγκη η ομάδα.