Το έργο του Αστέρα Τρίπολης ήταν από την αρχ’ή πολύ δύσκολο απέναντι στην Τότεναμ, στο Λονδίνο, όπου η ελληνική ομάδα γνώρισε την πρώτη ήττα της στον 3ο όμιλο του Europa League, χάνοντας με το βαρύ 5-1 από τους «πετεινούς» που σκόραραν τα τέρματά τους με τους Κέιν (13′, 75′, 81′) και Λαμέλα (29′, 66′), ενώ για τον Αστέρα μείωσε ο Μπαράλες στο 89′.

Παρά την ήττα, πάντως, η ελληνική ομάδα κρατά την τύχη της πρόκρισης στην επόμενη φάση στα χέρια του, καθώς η διαφορά που το χωρίζει από τις προπορευόμενες Τότεναμ και Μπεσίκτας (4-0 στο Βελιγράδι της Παρτιζάν) είναι μόλις ένας βαθμός, ενώ θα αντιμετωπίσει τόσο τους Τούρκους όσο και τους Άγγλους στο γήπεδό του.

ΤΟΤΕΝΑΜ (Μαουρίτσιο Ποκετίνο): Λορίς, Ντάιερ, Φάτσιο, Βερτόνχεν, Ντέιβις, Λαμέλα (76΄ Έρικσεν), Καπού, Ντεμπελέ, Τάουνσεντ (83΄ Λένον), Κέιν, Αντεμπαγιόρ (76΄ Σαντλί).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Κοσίτσκι, Λούι, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Μουνάφο, Μάσα (82΄ Μπακασέτας), Ουσέρο, Ρόλε (73΄ Μπαράλες), Τσοκάνης, Πάρα (80΄ Φερνάντες).