Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Γιουβέντους στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λινγκ με στόχο τη νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στην πρόκριση στους «16» του θεσμού.

Ωστόσο, οι Ερυθρόλευκοι αναζητούν και την… εκδίκηση για τον αποκλεισμό στα προημιτελικά του θεσμού το μακρινό 1999 όταν ο… αέρας και ο Αντόνιο Κόντε στέρησαν την πρόκριση στους Πειραιώτες, αλλά και για τη «μαύρη νύχτα» του 2003 όταν η «Γηραιά Κυρία» συνέτριψε με 7-0 τους πρωταθλητές στο Τορίνο.

Ο Μίτσελ αναμένεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό με σύστημα 4-4-1-1, με τον Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια της ομάδας. Στην άμυνα θα βρίσκονται, από αριστερά, οι Ελαμπντελαουί, Μποτία, Αμπιντάλ και Μαζουάκου. Στα χαφ οι Μανιάτης, Μιλιβόγιεβιτς, Κασάμι και Αφελάι. Μπροστά τους ο Ντομίνγκες και προωθημένος ο Μήτρογλου.

Την αποστολή ολοκληρώνουν οι Μέγιερι, Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντουρμάζ, Γιαννουλάκης, Εντιγκά, Σαλίνο και Σιόβας, ενώ εκτός έμεινε ο ανέτοιμος Μπενίτες.

Σε ότι αφορά τη Γιουβέντους, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν θα αλλάξει το γνωστό 3-5-2 των Ιταλών. Στο τέρμα θα είναι ο Μπουφόν, στην άμυνα οι Ογκμπόνα, Μπονούτσι και Κιελίνι, στα χαφ οι Ασαμόα, Πογκμπά, Πίρλο, Βιδάλ και Λιχστάινερ και επιθετικό δίδυμο οι Μοράτα και Τέβες.

Την αποστολή των πρωταθλητών Ιταλίας συμπληρώνουν οι Στοράρι, Ρουμίνιο, Εβρά, Παντοΐν, Μαρκίζιο, Ματιέλο, Περέιρα, Κόμαν, Γιορέντε και Τζιοβίνκο.

Live Blog Ολυμπιακός – Γιουβέντους στην 3η αγωνιστική του Champions League