Ο ΑΣ Αρης, ανακοίνωσε την απόφαση παύσης του Γιώργου Γαλανού από την θέση του υπευθύνου του ποδοσφαιρικού τμήματος, μετά τα όσα συνέβησαν με την κόντρα που είχε ξεσπάσει ανάμεσα στον ίδιο, με τον προπονητή της ομάδας Δημήτρη Καλαϊτζίδη και τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Αρη, Τάσο Οικονόμου.

Η ανακοίνωση των Κίτρινων, αναφέρει:

«Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΑΡΗΣ λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες εξελίξεις με τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Γ. Γαλανό και τις επίσημες προσβλητικές και ακυρωτικές δηλώσεις του προς τον θεσμό του πρόεδρου και των μελών του διοικητικού συμβουλίου, αποφασίζει:

Να διατηρήσει στην θέση του τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Αναστάσιο Οικονόμου μέχρι την λήξη της θητείας του και την λύση της συνεργασίας με τον επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Γ. Γαλανό αποδεχόμενο την παραίτηση του.

Επίσης γνωστοποιούμε οτι ομάδα επιχειρηματιών εγγυάται την οικονομική αρωγή της».

Η ομάδα επιχειρηματιών που εγγυάται την οικονομική αρωγή της ομάδας έχει ως επικεφαλής τον αδελφό του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, τον Άλεξ Κάλας ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στις ΗΠΑ.

Αναμένεται πλέον η απάντηση του Γιώργου Γαλανού, ο οποίος είχε καλέσει τους εκπροσώπους των οπαδών του Άρη σε συνάντηση με την διοίκηση του ερασιτέχνη στα γραφεία του Κλεάνθης Βικελίδης προκειμένου να αποδείξει ότι έχει βάλει χρήματα στην ομάδα.