Ο Σούλης Μαρκόπουλος θα συνεχίζει τελικά να είναι προπονητής του ΠΑΟΚ με τον οποίο άλλωστε έχει και συμβόλαιο μέχρι το 2019.

Το βράδυ της Κυριακής οι Ερυθρόλευκοι πολιόρκησαν τον τεχνικό του Δικεφάλου του Βορρά, συμφώνησαν προφορικά ακόμα και σε συνεργασία (!), αλλά υπολόγιζαν χωρίς τον ξενοδόχο που ήταν ο ΠΑΟΚ.

Στο έκτακτο βραδινό ΔΣ που έγινε στα γραφεία της ΚΑΕ (τα οποία μάλιστα επισκέφτηκε και αντιπροσωπεία φίλων του ΠΑΟΚ που επέστρεφε από το νικηφόρο ποδοσφαιρικό παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο στην Τούμπα) αποφασίστηκε να μην διαταρραχτεί η συνεργασία με τον ικανότατο τεχνικό αλλά αντίθετα να συνεχιστεί με στόχο και νέες επιτυχίες.

Ο 65χρονος τεχνικός πλέον υπό αυτές τις εξελίξεις θα έπρεπε αν ήθελε να δουλέψει στους Πειραιώτες, να παραιτηθεί και να φύγει μόνος του από τη Θεσσαλονίκη και σε καμμία περίπτωση κοινή συνεναίση.

Κάτι που δεν ήθελε ο κόουτς και το πρωϊ της Δευτέρας αναμένεται κανονικά στην προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα η διοίκηση του Δικεφάλου σε ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Κυριακής αναφέρει:

«Με αφορμή μία σειρά δημοσιευμάτων που παρέλασαν στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες, από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ τονίζονται τα εξής… Είμαστε υπερήφανοι που το περασμένο καλοκαίρι, στα πρώτα πέντε χρόνια της συνεργασίας μας με τον Σούλη Μαρκόπουλο, συμφωνήσαμε από κοινού να προσθέσουμε ακόμη μία πενταετία στην ήδη επιτυχημένη συνεργασία μας με τον κορυφαίο Έλληνα προπονητή. Η νέα πενταετία ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς και είμαστε πεπεισμένοι ότι με την σκληρή και μεθοδική δουλειά του προπονητή μας και των συνεργατών του, την δική μας στήριξη και την συμπαράσταση των φιλάθλων μας, θα ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες και τα εμπόδια που θα μπορεί να βρούμε στο δρόμο μας και θα πετύχουμε όλα αυτά που έχουμε στο μυαλό μας για τον ΠΑΟΚ».