Παρέμεινε αήττητος και πρωτοπόρος ο ΠΑΟΚ στο Πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, αφού νίκησε στην Τούμπα τον Ατρόμητο με 2-1.

Αυτό που στο πρώτο ημίχρονο φάνταζε ότι θα εξελιχθεί σε υγιεινό περίπατο για τον ΠΑΟΚ, εξελίχθηκε σε θρίλερ για την ομάδα της Θεσσαλονίκης που από το 76’ αγωνίζονταν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Βίτορ.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Τσενάμο ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής, αφού στο 27’ μετά από σουτ του Κάτσε δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα, με αποτέλεσμα να γίνει το 1-0. Στο 29’ ο Ρατς με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά μετά από πάσα του Τζιόλη έκανε το 2-0 και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, δίνοντας την εικόνα ότι στο δεύτερο ημίχρονο δεν θα υπήρχαν εκπλήξεις.

Οι παίκτες του Σα Πίντο όμως, είχαν διαφορετική άποψη. Στο 61’ ο Ούμπιδες μείωσε σε 2-1 και η γενικότερη εικόνα του αγώνα, ισορρόπησε. Η αποβολή του Βίτορ δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο τους γηπεδούχους που κατέβαλλαν υπερπροσπάθεια για να κρατήσουν τη νίκη μέχρι το τέλος.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Κίτρινες: Κάτσε, Γκολάσα, Ταυλαρίδης, Τάτος, Νάστος

Κόκκινες: 76’ Βίτορ (2η κίτρινη)

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Κατσικάς, Βίτορ, Ρατς, Τζιόλης, Τζανδάρης, Κάτσε, Μακ (51’ Γκολάσα), Σαλπιγγίδης (90’ Κουλούρης), Περέιρα (69’ Μάρτενς).

Ατρόμητος: Τσέναμο, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Νάστος, Κοντοές, Πίτου Γκαρσία (57’ Γεωργίου), Δημούτσος (77’ Τάτος), Καραμάνος (57’ Αγκουαζί), Ναπολεόνι, Ούμπιντες, Παπάζογλου.