Με το σκορ να διαμορφώνεται μέσα σε ένα πεντάλεπτο του α’ ημιχρόνου, η Βέροια νίκησε εντός έδρας 2-1 τον Λεβαδειακό για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τους Μπατιόν (22΄), Ντουμίτρου (25΄) και οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Σοτέλο (26΄).

Η Βέροια έδειξε πιο δραστήρια στην αρχή του αγώνα και κατάφερε μέσα σε τρία λεπτά να πετύχει δύο γκολ. Στο 22′ με κεφαλιά του αφύλαχτου Μπατιόν μετά από φάουλ του Καλτσά και στο 25′ με πλασέ του Ντουμίτρου μετά από λάθος των αμυντικών και του Σηφάκη.

Όμως ο Λεβαδειακός μείωσε αμέσως, καθώς στο επόμενο λεπτό ο Μπορνταγκαράι έδωσε στον αμαρκάριστο Σοτέλο κι αυτός από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο β’ ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε και οι καλές φάσεις ήταν ελάχιστες μπροστά από τις δύο εστίες. Και όσο περνούσε η ώρα, τόσο οι γηπεδούχοι έδειξαν να ενδιαφέρονται για να κρατήσουν το 2-1, παρά να πετύχουν και τρίτο γκολ.

Ο Λεβαδειακός βρήκε χώρο και προσπάθησε για την ισοφάριση, όταν όμως του δόθηκε η μεγάλη ευκαιρία, με τον Σοτέλο στο 82΄, αυτός την «κλότσησε» ψηλά άουτ. Ετσι το 2-1 παρέμεινε ως το τέλος, αφήνοντας την ομάδα της Λιβαδειάς στην ουρά της βαθμολογίας, ενώ η Βέροια ανέβηκε -προσωρινά- στην κορυφή.

ΒΕΡΟΙΑ (Χοσέ Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Αραγονές, Βέρτζος, Ραούλ Μπράβο, Αμαραντίδης, Μπαλάφας (46′ Βάσκες), Μπατιόν, Ντουμίτρου, Γεωργιάδης (56′ Μπεν), Καλτσάς, Κάμπορα (65′ Κατίδης).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Σηφάκης, Γεωργιάδης, Κονέ, Γκόμεζ (68′ Ορτέγκα), Ζίτο, Τόμας, Βούκσεβιτς (87′ Παππάς), Μαχαίρας, Μπορνταγκαράι (78′ Μάντζιος), Σοτέλο, Σάντσες.