Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς ήταν ξεκάθαρος κατά τη διάρκεια της Media Day του Παναθηναϊκού. O τεχνικός των Πρασίνων τόνισε ότι η ομάδα του θα είναι έτοιμη για το πρώτο επίσημο ραντεβού κόντρα στον Ολυμπιακό, επιβεβαίωσε ότι ο Μπλουμς θα είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον τραυματία Νέλσον και αποκάλυψε ότι αναζητά παίκτη για τη θέση του σέντερ.

«Πράγματι βρισκόμαστε σε αναζήτηση ενός παίκτη που να αγωνίζεται στη θέση του σέντερ, όμως αυτή τη περίοδο δουλεύουμε ως έχει και θα δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια» είπε αρχικά ο σέρβος προπονητής και πρόσθεσε αναφερόμενος στον Μπλουμς: «Πιστεύω ότι θα βοηθήσει. Είναι πολύ καλός παίκτης που μπορεί να παίξει στη θέση «1» αλλά και στη θέση «2». Μας ταιριάζει πολύ αυτή τη περίοδο».

Για το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό απάντησε: «Είναι μία δύσκολη αρχή κόντρα στον Ολυμπιακό, καθώς έκανε πολύ καλές εμφανίσεις στα φιλικά προετοιμασίας. Εμείς προετοιμαζόμαστε με στόχο να είμαστε απόλυτα έτοιμοι σε αυτό το παιχνίδι».

Οι τραυματισμοί έχουν ταλαιπωρήσει πολύ τον Παναθηναϊκό μέσα στην προετοιμασία, όμως σύμφωνα με τον Ιβάνοβιτς το μεγάλο πρόβλημα των Πρασίνων είναι άλλο. «Το μεγάλο πρόβλημα του Παναθηναϊκού δεν είναι οι τραυματισμοί αλλά η προσαρμογή των νέων παικτών. Δουλεύουμε πάνω σε ένα καινούριο πλάνο και πρότζεκτ που συνδυάζει νέους ηλικιακά παίκτες και τους βετεράνους μας».

Όσο για το στυλ παιχνιδιού που θέλει να έχει η ομάδα του είπε: «Θέλουμε να παίξουμε ένα γρήγορο στυλ παιχνιδιού, το οποίο θα στηρίζεται στην πολύ καλή άμυνα».