Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να γιορτάσει με επιτυχία το 100ό παιχνίδι του στο Τσάμπιονς Λιγκ και ο Μίτσελ απέδωσε την ήττα από τη Μάλμε στα λάθη που έγιναν στην άμυνα. «Η ομάδα έπαιξε με χαρακτήρα, προσωπικότητα και αποφασιστικότητα. Ομως κάναμε πολλά λάθη στην άμυνα και τα πληρώσαμε. Χάσαμε το πλεονέκτημα. Είχα πει πως πρέπει να παλέψουμε μέχρι το τέλος. Κι αυτό θα κάνουμε» υπογράμμισε ο Μίτσελ. Ο προπονητής του Ολυμπιακού απέφυγε να σχολιάσει τα λάθη του διαιτητή Σεργκέι Καράσεφ με αποκορύφωμα τη φάση του 56′, που αγνόησε το πέναλτι υπέρ των Ερυθρολεύκων: «Από το σημείο που βρισκόμουν, δεν έβλεπα καλά τις φάσεις. Μου είπαν ότι ήταν πέναλτι η ανατροπή του Μανιάτη. Διαπίστωσα αρκετά νεύρα στους παίκτες. Ομως δεν είναι δουλειά μου να μιλήσω για τον διαιτητή. Δεν το έκανα ποτέ, δεν θέλω να το κάνω ούτε τώρα».

Ο Μίτσελ αναφέρθηκε στην κατοχή της μπάλας που είχε η ομάδα και στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες: «Είχαμε την κατοχή της μπάλας, τον έλεγχο στη δημιουργία, αλλά έλειπε η επιτυχία στα σουτ. Κι όταν σου λείπει η επιτυχία στα σουτ, συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο».

Εκπληξη χαρακτήρισαν τη νίκη της Μάλμε τα διεθνή ΜΜΕ. Η «Gazzetta dello Sport» έγραψε: «Ναυάγησε ο Ολυμπιακός». Η «Μarca» σημείωσε: «O Mίτσελ έχασε μία ευκαιρία. Η Μάλμε αιφνιδίασε τον Ολυμπιακό». Η «Guardian»: «Ο Μάρκους Ρόζενμπεργκ σημείωσε δύο γκολ και έδωσε στη Μάλμε μια διάσημη νίκη». Η «Corriere dello Sport»: «Στον όμιλο της Γιουβέντους, η Μάλμε νίκησε τον Ολυμπιακό και έφερε την απόλυτη ισορροπία στον όμιλο».

n Επεισόδια έγιναν χθες μεταξύ φίλων του Ολυμπιακού και ανδρών της ασφάλειας του αεροδρομίου του Μάλμε –υπήρξε σύλληψη ενός οπαδού.