Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε δύσκολα 2-1 την Λουντογκόρετς, στο «Βασίλι Λέφσκι» της Σόφιας. Ηταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη στη φάση των ομίλων για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι. Ο Ντάνι Γουέλμπεκ δικαίωσε τον Αρσεν Βενγκέρ που έδωσε 20 εκατ ευρω στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον φέρει στο «Εμιρέιτς». Ο Γουέλμπεκ με τρία γκολ οδήγησε την Αρσεναλ στη νίκη επί της Γαλατασαράι με 4-1. Για τον ίδιο όμιλο (4ος), η Ντόρτμουντ νίκησε 3-0 στις Βρυξέλλες την Αντερλεχτ.

2ος όμιλος:

Λουντογκόρετς-Ρεάλ Μαδρίτης 1-2. Η Λουντογκόρετς έβαλε δύσκολα στη Ρεάλ. Προηγήθηκε στο 6’ με τον Μαρσελίνιο και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Στογιάνοφ απέκρουσε πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο. Στο 24’ η Ρεάλ κέρδισε νέο πέναλτι και αυτή τη φορά ο Κριστιάνο Ρονάλντο νίκησε τον Στογιάνοφ. Ο τερματοφύλακας της Λουντογκόρετς είχε εντυπωσιακή επέμβαση σε κεφαλιά του Μπέιλ στο 53’ η Ρεάλ πίεσε για ένα δεύτερο γκολ και τελικά ο Μπενζεμά στο 77’ πέτυχε το 2-1.

Βασιλεία-Λίβερπουλ 1-0. Το γκολ για τους γηπεδούχους που ήταν καλύτεροι, σημείωσε ο Στρέλερ στο 52’.

Βαθμολογία: Ρεάλ Μαδρίτης 6, Βασιλεία 3, Λίβερπουλ 3, Λουντογκόρετς 0.

3ος όμιλος:

Λεβερκούζεν-Μπενφίκα: Η Λεβερκούζεν πέτυχε δύο γκολ στο α’ μέρος με τους Κίσλινγκ (24΄) και Σον Χιουγκ-Μιν (34’). Η Μπενφίκα μείωσε στο 62’ με τον Σάλβιο, αλλά ένα λεπτό αργότερα, ο Τσαλχάνογλου με πέναλτι πέτυχε το 3-1. Η γερμανική ομάδα είχε και δύο δοκάρια με τους Μπέντερ (10’) και Τσαλχάνογλου (51’).

Στο άλλο ματς: Ζενίτ Αγίας-Πετρούπολης Μονακό 0-0.

Βαθμολογία: Μονακό 4, Ζενίτ 4, Λεβερκούζεν 3, Μπενφίκα 0.

4ος όμιλος:

Αρσεναλ-Γαλατασαράι 4-1: Παράσταση για ένα ρόλο στο «Εμιρέιτς». Ο Ντάνι Γουέλμπεκ ήταν ο πρωταγωνιστής, καθώς πέτυχε χατ-τρικ (22’, 30’ 52’). Το άλλο γκολ της Αρσεναλ πέτυχε ο Σάντσες (41’). Στο 63’ η Γαλατασαράι μείωσε με πέναλτι του Γιλμάζ. Το πέναλτι κέρδισε ο ίδιος όταν ανατράπηκε από τον Σέζνι ο οποίος αποβλήθηκε.

Αντερλεχτ-Ντόρτμουντ 0-3: Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 4’ με τον Ιμόμπιλε. Ο ιταλός επιθετικός έδωσε την ασίστ στον Ράμος για το 2-0 στο 70’. Ο ίδιος παίκτης στο 79’ πέτυχε το τελικό 3-0.

Βαθμολογία: Ντόρτμουντ 6, Αρσεναλ 3, Γαλατασαράι 1, Αντερλεχτ 1.