Ο Γιώργος Καραγκούνης επέστρεψε και επίσημα στην Εθνική ομάδα, αλλά σε διαφορετικό πόστο. Οι αρμοδιότητες του θα γίνουν γνωστές μετά τη συνάντηση που θα έχει με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Κλάουντιο Ρανιέρι.

Το ΔΣ της ΕΠΟ στη συνεδρίαση της Παρασκευής, ενέκρινε την εισήγηση του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Σαρρή και ο Καραγκούνης θα υπογράψει συμβόλαιο για δύο χρόνια.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση ενέκρινε ομόφωνα την εισήγηση του προέδρου Γιώργου Σαρρή για τη σύναψη διετούς συμβολαίου με τον Γιώργο Καραγκούνη, ο οποίος θα αναλάβει πόστο στις Εθνικές Ομάδες.

Ο ακριβής καθορισμός των αρμοδιοτήτων του Γιώργου Καραγκούνη, θα αποφασιστεί μετά τη συνάντηση που θα έχει ο εμβληματικός αρχηγός της Εθνικής Ανδρών με τον ομοσπονδιακό προπονητή κ. Κλάουντιο Ρανιέρι.

Ο Γιώργος Καραγκούνης θα παρουσιαστεί επίσημα από την ΕΠΟ τις προσεχείς ημέρες σε ειδική εκδήλωση. Για την ημερομηνία, ώρα και τόπο διεξαγωγής της θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση».