Οσκαρ ατυχίας διεκδικεί ο Νταβίντ Φουστέρ. Ο 32χρονος ισπανός μεσοεπιθετικός υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στους προσαγωγούς αριστερά και θα μείνει για περίπου 20 ημέρες εκτός αγωνιστικής δράσης. Ο Φουστέρ θα απουσιάσει από τους αγώνες με Ατρόμητο, Μάλμε και ΠΑΟΚ και η κατάσταση της υγείας του θα επανεκτιμηθεί. Να σημειωθεί ότι ο Ισπανός είχε υποστεί θλάση τον περασμένο μήνα, όπως και θλάση πρώτου βαθμού ακριβώς πριν από ένα χρόνο (Σεπτέμβριος του 2013).

Ο Μίτσελ θα επαναφέρει τους βασικούς ποδοσφαιριστές στον αγώνα του Σαββάτου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (20.30). Ο ισπανός τεχνικός πήρε μια γεύση από την αγωνιστική κατάσταση των αναπληρωματικών στο ματς Κυπέλλου με την Παναχαϊκή στην Πάτρα και επιθυμεί να κάνει πρόβα αύριο στο Περιστέρι ενόψει της αναμέτρησης με τη Μάλμε στη Σουηδία την ερχόμενη Τετάρτη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο κόουτς του Ολυμπιακού πήρε στην αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο τους Φορτούνη, Βέργο θέλοντας να επιβραβεύσει την προσπάθεια τους στο ματς Κυπέλλου με την Παναχαϊκή.

Η αποστολή: Ρομπέρτο, Μέγερι, Αμπιντάλ, Αφελάι, Αυλωνίτης, Μπενίτες, Μποτία, Μπουχαλάκης, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Γιαννούλης, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουάκου, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου, Εντινγκά, Βέργος.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι οι φίλοι των Ερυθρολεύκων θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια για τη συνάντηση με τον Ατρόμητο, την Παρασκευή (10.00-18.00) και το Σάββατο (10.00-15.00) έξω από τη Θύρα 25 του Γ. Καραϊσκάκης (τιμώνται προς 15 ευρώ).

Ο Κασάμι

Τον Μίτσελ ευχαρίστησε ο Παϊτίμ Κασάμι την Παρασκευή στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

«Ευχαριστώ τον προπονητή. Μου δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Νομίζω πως βρίσκομαι στο σωστό δρόμο. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και ελπίζω να έχουμε μία θαυμάσια σεζόν. Σας ευχαριστώ για το βραβείο», τόνισε ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού Παϊτίμ κατά τη βράβευση του ως MVP της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή, το παρέλαβε από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος σημείωσε:

«Ήρθε η ώρα να βραβεύσουμε τον Κασάμι, έναν παίκτη τον οποίο τον συμπαθώ πάρα πολύ. Εκφράζει τον Ολυμπιακό πάρα πολύ, ακόμη και της παλιάς εποχής. Είναι δυνατός, τεχνίτης, σκόρερ και τα δίνει όλα για την ομάδα. Θα μας βοηθήσει πάρα πολύ στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Του εύχομαι καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό και κάθε Κυριακή να γίνεται καλύτερος, γιατί πραγματικά του αξίζει όχι μόνο αυτό βραβείο αλλά και πολλά τα οποία θα έρθουν σιγά – σιγά».

Ο κ. Θεοδωρίδης απευθυνόμενος προς τον Κασάμι, του είπε: «Για εμένα είσαι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές. Και το ξέρεις αυτό. Έχουμε συζητήσει σχετικά με αυτό. Σου εύχομαι τα καλύτερα με τον Ολυμπιακό. Αυτό δεν είναι τίποτα σε σχέση με όσα θα πάρεις στο μέλλον με τον Ολυμπιακό».