Η Γιουβέντους συνεχίζει ακάθεκτη στο ιταλικό πρωτάθλημα σημειώνοντας το βράδυ της Τετάρτης απέναντι στην Τσεζένα την τέταρτη νίκη (3-0) στις ισάριθμες αναμετρήσεις που έχουν διεξαχθεί ως τώρα και συνεχίζοντας τη συγκατοίκηση στην κορυφή με τη Ρόμα, που πέρασε με 2-1 από το «Έντιο Ταρντίνι» απέναντι στην Πάρμα.

Οι «τζαλορόσι» του Ρούντι Γκαρσία ξεκίνησαν απόψε για πρώτη φορά με βασικούς και τους τρεις Έλληνες διεθνείς, δηλαδή τους Μανωλά, Τοροσίδη και Χολέβα.

Ένας άλλος διεθνής, ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, σήμανε το σάλπισμα της αντεπίθεσης για τη Βερόνα σκοράροντας το πρώτο γκολ στην ισοπαλία της ομάδας του (βασικός ο Μόρας, αλλαγή ο Χριστοδουλόπουλος), που είχε βρεθεί να χάνει στο «Μπεντεγκόντι» 0-2 από την Τζένοα.

Η Νάπολι είχε νέα απώλεια και μάλιστα στο «Σαν Πάολο», με την Παλέρμο να αποσπά ισοπαλία 3-3 και να κάνει το μέλλον του Ράφα Μπενίτεθ επισφαλές, ενώ νικηφόρα συνέχισε η Ίντερ, που επιβλήθηκε της Αταλάντα με 2-0 στο «Τζουζέπε Μεάτσα», όπως και η Τορίνο που κατέγραψε την πρώτη επιτυχία για φέτος και μάλιστα στην έδρα της Κάλιαρι. Επίσης, Σαμπντόρια-Κιέβο 2-1, Κάλιαρι-Τορίνο 1-2, Φιορεντίνα-Σασουόλο 0-0.