Υπό το βλέμμα του Ρικάρντο Σα Πίντο ο Ατρόμητος επικράτησε 1-0 του Ηρακλή Ψαχνών στην Εύβοια, σε αγώνα για τον 5ο όμιλο του Κύπελλου Ελλάδας. Ο 41χρονος πορτογάλος τεχνικός, βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου των Ψαχνών και παρακολούθησε τις προσπάθειες του Ατρομήτου, με τη διοίκηση του οποίου αναμένεται να δώσει τα «χέρια» μέσα στις επόμενες ώρες. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο 75′ ο Κούρος με βολέ έξω από την περιοχή.

Ηρακλής Ψαχνών: Μελίσσας, Παλαιολόγος, Ραπτάκης (58` λ.τ. Ντιέγκο Λόμπα), Παπαδόπουλος, Παληγεώργος, Μπακομήτρος, Γκεμίσης, Φλίγκος (83` Ποσίνκοβιτς), Νάκας (90` Δηλαβέρης), Ράντι, Γουόρντεν.

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κούρος, Ούμπιντες (+90` Φάμπιο), Μπάλλας, Τάτος (77` Δημούτσος), Γεωργίου (51` Πίτου Γκαρσία), Καραμάνος, Παπάζογλου.

***Ισόπαλος 1-1 έληξε ο αγώνας Ηρακλή-Λεβαδειακού στο Καυταντζόγλειο για τον 4ο όμιλο. Ο Ηρακλής άνοιξε το σκορ στο 9′ με τον Σιατραβάνη, ενώ για τον Λεβαδειακό ισοφάρισε με δυνατό σουτ ο Μπορνταγκαράι στο 59΄. Ο Ηρακλής τέλειωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ρομάνο με δεύτερη κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις.

Ηρακλής: Χουάντερσον, Ζιαμπάρης, Στάμου, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Πουρτουλίδης (76` Αγγελούδης), Ιντζόγλου (90+` Τόσκας), Περόνε, Σιατραβάνης, Ρομάνο, Πασάς (57` Κάσος).

Λεβαδειακός: Πρζιρόφσκι, Σκέμπης, Πρόγιτς, Μάγκας, Τομάς, Σάντσεζ, Κονέ, Γκόμεζ, Νικολακάκης (46` Βούκσεβιτς), Γιακουμάκης (76` Κώτσιος), Μιλοσάβλιεφ (46` Μπορνταγκαράι).