Με αυτογκόλ του Μιχαήλ στο 29′ και ένα τρομερό γκολ του Ζορμπά στο 94′, όταν «χόρεψε» όλη την αντίπαλη άμυνα, η Κέρκυρα νίκησε με 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα.

Μετά το 10′ οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννιναπίεσαν την άμυνα της Κέρκυρας, χωρίς, όμως, να δημιουργήσουν τη μεγάλη φάση. Κι ενώ οι Γιαννιώτες ήταν αυτοί που αναζητούσαν περισσότερο το γκολ, η ομάδα που προηγήθηκε κόντρα στη ροή του ματς ήταν η Κέρκυρα.

Από το γύρισμα του Κόντου στην περιοχή, στο 29΄, ο Μιχαήλ στην προσπάθειά του να απομακρύνει τη μπάλα την έστειλε στα δίχτυα του Βελλίδη (1-0).

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πίεζαν για να ισοφαρίσουν στο β’ μέρος, αλλά δεν έβρισκαν διαδρόμους λόγω της πολύ καλής αμυντικής διάταξης των γηπεδούχων.

Στο 69΄ ο ΠΑΣ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει με τον Κοροβέση, ενώ στο83΄ ο Βελλίδης είπε «όχι» στο Μαρκόβσκι. Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων η Κέρκυρα πέτυχε το 2-0 με πολύ ωραία ατομική προσπάθεια του Ζορμπά.

Κέρκυρα: Σέτκους, Μαραγκός, Βενέτης, Ρόχας (65΄ Ζορμπάς), Γκόμες, Μπεν Σαμπάτ, Μαρκόβσκι, Κόντος (90΄ Ντιμιτρόφσκι), Χαβίτο, Ανδρεόπουλος (75΄ Κρητικός), Ντιόγκο

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Ντάσιος (82΄ Ακόστα), Λίλα, Μιχαήλ, Γιάκος (65΄ Μανιάς), Τζημόπουλος, Ίλιτς (82΄ Σαπαλίδης), Τσουκαλάς, Τσάβες, Στρούνα, Κοροβέσης.