Τη δεύτερη εντός έδρας νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπεp Λίγκα πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης, επικρατώντας με 1-0 της Καλλονής.

Οι Αρκάδες μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με την Μπεσίκτας στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ, κατάφεραν να υποχρεώσουν στην πρώτη ήττα της την ομάδα που νίκησε τον Παναθηναϊκό την περασμένη αγωνιστική.

Μόλις στο 3′ ο Αστέρας αιφνιδίασε την Καλλονή, όταν μετά από μακρινή μπαλιά του Ρόλε στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων, ο Πάμπλο Μάσα με κεφαλιά ξεπέρασε τον τερματοφύλακα της Καλλονής, Άντριου Χογκ, που είχε λανθασμένη έξοδο και έστειλε με άνεση την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 7΄ η κεφαλιά του Αντέτζο για την Καλλονή, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λεοζίνιο πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Κοσίτσκι. Μόλις ένα λεπτό αργότερα, ο Μάσα απείλησε για δεύτερη φορά την εστία της Καλλονής, αλλά ο Χογκ έκανε εξαιρετική επέμβαση.

Στο δεύτερο μέρος, η Καλλονή έκανε λάθη επιτρέποντας στον Αστέρα να δημιουργεί τη μία ευκαιρία μετά την άλλη (είχε 9 τελικές μέχρι το 70΄).Στο 88΄ ο Αστέρας παρά λίγο, πάντως, να το «πληρώσει», όταν ο Κύπρου αστόχησε σε τετ α τετ.

Αστέρας Τρίπολης: Κοσίτσκι, Λούι, Παντελιάδης, Γκοϊάν, Σανκαρέ (23΄ Ζησόπουλος), Μουνάφο, Τιε Μπι, Μάσα, Πάρα, Ρόλε (82΄ Φερνάντες), Μπαντιμπανγκά (46΄ Γιαννιώτας).

Καλλονή:Χογκ, Βαλιός (74΄ Μίνγκας), Αντέτζο, Αναστασιάδης, Πιπίνης (46΄ Καμαρά), Γιορέντε, Ναβάρο, Καλτσάς, Χουάνμα, Λεοζίνιο (74΄ Κύπρου), Κεϊτά.