Ο Λιούις Χάμιλτον θριάμβευσε στο γκραν πρι στη Σιγκαπούρη. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Σεμπάστιαν Φέτελ και στην τρίτη, ο Ντάνιελ Ρικιάρντο κι οι δύο της Red Bull.

Ο βρετανός πιλότος της Mercedes κατέκτησε την 29η νίκη της καριέρας του και έβδομη φετινή, ενώ εκμεταλλευόμενος την εγκατάλειψη του Νίκο Ρόσμπεργκ λόγω βλάβης κατάφερε όχι απλώς να εξαφανίσει τη διαφορά 22 βαθμών που τους χώριζε, αλλά και να περάσει πρώτος με τρεις πόντους, ενώ απομένουν άλλοι πέντε αγώνες μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο αγώνας της Σιγκαπούρης ήταν εφιάλτης για τον Ρόσμπεργκ, αφού λόγω ενός ηλεκτρονικού προβλήματος στο τιμόνι το μονοθέσιό του δεν μπορούσε να ανταποκριθεί. ο γερμανός οδηγός δεν κατάφερε να ξεκινήσει τον δοκιμαστικό γύρο. Ετσι, βρέθηκε στο pit lane για να γίνουν κάποιες ρυθμίσεις, αλλά κι αυτές δεν είχαν αποτέλεσμα, αφού ήταν εκτός ρυθμού και όταν μπήκε στα πιτ στον 14ο γύρο ζήτησε να εγκαταλείψει.

Η κατάταξη:

1. Χαμιλτον, Mercedes

2.Φέτελ, Red Bull

3. Ρικιάρντο, Red Bull

4. Αλόνσο, Ferrari

5. Μάσα, Williams

6. Βερνιέ, Toro Rosso

7. Πέρες, Force India

8. Ραϊκόνεν, Ferrari

9. Χούλκενμπεργκ, Force India

10. Μάγκνουσεν, McLaren

Στη βαθμολογία των οδηγών, ο Χάμιλτον πέρασε στην πρώτη θέση με 241 βαθμούς. Στη συνέχεια, ο Ρόσμπεργκ έχει 238 και ακολουθούν, οι Ρικιάρντο (181), Αλόνσο (133), Φέτελ (124), Μπότας (122).

Στους κατασκευαστές η Mercedes έχει 479 βαθμούς και ακολουθούν: Red Bull 305, Williams 187, Ferrari 178.