Το καλό το φύλαγε για το τέλος ο Ολυμπιακός με τον ελβετό μέσο Παϊτίμ Κασάμι να είναι δημιουργός και σκόρερ μέσα σε τέσσερα λεπτά(88΄-92΄). Οι Ερυθρόλευκοι κατέκτησαν τη νίκη με σκορ 3-0 επί της Βέροιας στο Γ. Καραϊσκάκης και αναρριχήθηκαν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Μίτσελ που προερχόταν από τη μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, βρήκε αντίσταση για 30 λεπτά από την ομάδα του Κάρλος Γκρανέρο.

Οι Πειραιώτες είχαν κατοχή της μπάλας και μετέφεραν το παιχνίδι στην εστία του Καντιμοίρη. Το σκορ θα μπορούσε να πάει μεγαλύτερες διαστάσεις, ωστόσο ο γκολκίπερ της Βέροιας αντέδρασε αποτελεσματικά σε τέσσερις περιπτώσεις.

Στο 33΄ σε μαρκάρισμα του Ντουρμάζ από τον Αμαραντίδη μέσα στην περιοχή ο Αθηναίος διαιτητής Καλογερόπουλος έδειξε αμέσως το σημείο του πέναλτι . Ο Τσόρι Ντομίνγκες παραξενεύτηκε όταν ο Κώστας Μήτρογλου έστησε τη μπάλα για να εκτελέσει το πέναλτι. Ο Αργεντινός με χαρακτηριστική κίνηση υπενθύμισε στον 26χρονο διεθνή φορ ότι είναι εκτελεστής των πέναλτι. Ωστόσο ο Μήτρογλου σημάδεψε σωστά και έδωσε προβάδισμα στον Ολυμπιακό (1-0).

Η ένταση που δημιουργήθηκε μεταξύ των δύο Ερυθρόλευκων πήρε τέλος στα αποδυτήρια, αφού δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις. Αυτό διαπιστώθηκε στην έναρξη του β΄ ημιχρόνου, όταν στη σέντρα τόσο ο Ντομίνγκες, όσο και ο Μήτρογλου ήταν ήρεμοι.

Ο Μίτσελ φρεσκάρισε την ενδεκάδα με τέσσερις αλλαγές σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι Αυλωνίτης, Γιαννούλης πήραν τις θέσεις των Αμπιντάλ, Μαζουάκου στο κέντρο της άμυνας και στην αριστερή πλευρά, αντίστοιχα. Οι άλλες δύο αλλαγές έγιναν στις πτέρυγες: Οι Ντουρμάζ, Φουστέρ αντικατέστησαν τους Μανιάτη, Αφελάι.

Την πρώτη σπουδαία ευκαιρία είχαν οι γηπεδούχοι στο 6΄, όταν το σουτ του Μήτρογλου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Καντιμοίρη.

Ο Ολυμπιακός έφθασε με αξιώσεις στην εστία της Βέροιας με τον Ντουρμάζ, ωστόσο ο Καντιμοίρης μπλόκαρε τη μπάλα από το σουτ του σουηδού εξτρέμ (28’).

Η Βέροια απείλησε με τους Ντουμίτρου ( 9΄), Γεωργιάδη( 31΄), ενώ στο 44΄ υπήρξε λανθασμένη υπόδειξη για οφσάιντ του Κάμπορα.

Στο β΄ ημίχρονο οι Ερυθρόλευκοι είχαν και πάλι τον έλεγχο του αγώνα και έβγαλαν φάσεις μπροστά στην εστία της Βέροιας. Στο 53΄ ο Καντιμοίρης εξουδετέρωσε το σουτ του Ντομίνγκες. Στο 68΄ ο Μήτρογλου πλάσαρε με ιδανικό τρόπο η μπάλα στα δίχτυα, όμως λανθασμένα υποδείχτηκε οφσάιντ καθώς καλυπτόταν από τους αντιπάλους του (βρισκόταν στην ίδια ευθεία). Ο επιθετικός του Ολυμπιακού έφθασε κοντά στο γκολ στο 73΄, όμως ο Καντιμοίρης απέκρουσε. Ο Μήτρογλου θα μπορούσε να τροφοδοτήσει στη φάση αυτή τον αμαρκάριστο Κασάμι. Ο ελβετός μέσος δεν βρήκε στόχο στο 76΄, ο Καντιμοίρης σταμάτησε τέσσερα λεπτά αργότερα τον Μπενίτες. Στο 88΄ ο παραγουανός φορ, πήρε πάσα από τον Κασάμι και πλάσαρε σωστά κλειδώνοντας τη νίκη του Ολυμπιακού (2-0). Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο πρώτος σκόρερ με τρία γκολ, Κασάμι ο οποίος με δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Καντιμοίρη στο 92΄ (3-0).

Κίτρινη κάρτα: Κασάμι, Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Αμαραντίδης,

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Αυλωνίτης, Γιαννούλης (57΄ Μαζουακού), Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Ντουρμάζ (67΄ Εντινγκά), Φουστέρ, Ντομίνγκες, Μήτρογλου (76΄ Μπενίτες).

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Μαλόν (54΄ Οστοϊτς), Μπράβο, Βέρτζος, Αμαραντίδης, Μπατιμόν, Βεργώνης (75΄ Μπαργκάν), Καλτσάς, Γεωργιάδης (61΄ Κατίδης), Ντουμίτρου, Κάμπορα.