Τη δικαίωση για την επιλογή του να φύγει από τον Ολυμπιακό και να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία, εξέφρασε, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος μετά το νικητήριο γκολ που πέτυχε επί της Μέταλιστ στην πρεμιέρα του Champions League, «αποθεώθηκε» από τον προπονητή, τους συμπαίκτες και τον κόσμο της Τραμπζονσπόρ.

Ο Αβραάμ που θυμίζουμε ότι είχε ρίξει… βέλη κατά του Μίτσελ αποχαιρετώντας τον Ολυμπιακό, ευχαρίστησε θερμά τον νέο προπονητή του Βαχίντ Χαλίλχοζιτς για τη αντιμετώπιση που τυγχάνει. Μάλιστα μετά το γκολ της νίκης επί της Μέταλιστ στο 94’ έτρεξε και αγκάλιασε τον Βόσνιο.

«Είναι πολύ σημαντικό για έναν παίκτη που μεταγράφεται σε μια ομάδα να έχει την εμπιστοσύνη του προπονητή του. Ο κόουτς με εμπιστεύεται και γι’ αυτό με χρησιμοποίησε από την αρχή. Σαν ανταπόδοση πέτυχα το γκολ και ήθελα να μοιραστώ τη χαρά μαζί του, γι’ αυτό τον αγκάλιασα στο τέλος του ματς», δήλωσε σε τουρκικά ΜΜΕ, ο διεθνής Έλληνας αμυντικός.

«Ήξερα πως έκανα τη σωστή επιλογή ερχόμενος στην Τραμπζονσπόρ. Από την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ, όλοι με αγκάλιασαν. Θα συνεχίσω τη σκληρή δουλειά για να φανώ αντάξιος αυτής της αγάπης. Είμαι περήφανος που αποτελώ μέλος αυτής της οικογένειας», πρόσθεσε.

Όσο για τη νίκη της Πέμπτης με το δικό του γκολ, ανέφερε: «Αξίζαμε τη νίκη, έστω και με αυτό το γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Είμαι πολύ χαρούμενος. Αυτό το γκολ έχει πλέον ξεχωριστή σημασία για την καριέρα μου και δεν θα το ξεχάσω ποτέ».