«Grande Manolas» γράφουν πολλοί φίλοι της Ρόμα στο twitter, με τον νεοαποκτηθέντα άσο της Ρόμα να γνωρίζει την αποθέωση όπως και ο «παλιός» Βασίλης Τοροσίδης.

Στα τιτιβίσματά τους οι φίλοι των Τζιαλορόσι κολακεύουν τους δύο έλληνες παίκτες, με μια φίλαθλο μάλιστα να δηλώνει ήδη ερωτευμένη με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού, τον Κώστα Μανωλά!

Η επιβλητική νίκη της Ρόμα επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 5-1 που συνδυάστηκε με εξαιρετική εμφάνιση δημιούργησε αίσθημα ευφορίας στην Αιώνια Πόλη, όχι μόνο στους φίλους της ομάδας αλλά και στα ιταλικά ΜΜΕ που είχαν ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια για τους πρώην ερυθρόλευκους άσους και ιδιαίτερα για τον Μανωλά.

Το calciomercato τον βαθμολόγησε με 7,5, γράφοντας μάλιστα χαρακτηριστικά ότι εάν ο έλληνας αμυντικός συνεχίσει έτσι, ο Μπενατιά (ο παίκτης που αντικατέστησε ο Μανωλάς) θα αποτελεί μακρινή ανάμνηση με τους τιφόζι της Ρόμα να τον ξεχνούν σύντομα.

«Εβγαινε πάντα πρώτος στην μπάλα και ήταν άριστος στις τοποθετήσεις του. Ολοι κατάλαβαν γιατί τον ήθελε τόσο ο προπονητής» ανέφερε χαρακτηριστικά το σχόλιο, ενώ υψηλότερη βαθμολογία πήρε μόνο ο Ζερβίνιο (8), ο οποίος όμως πέτυχε δύο γκολ. Ο Τοροσίδης βαθμολογήθηκε από το συγκεκριμένο μέσο με 6,5.

Η «Il Μessaggero» αναφέρει ότι «ο Μανωλάς είναι ήδη ίνδαλμα για τους φίλους της Ρόμα», προφανώς παρακολουθώντας τον χαμό που έγινε στο Διαδίκτυο αλλά και την αποθέωση που γνώρισε ο παίκτης τη στιγμή της αλλαγής του, ενώ η «Gazzetta dello Sport» που τον βαθμολογεί με 7 αναφέρει ότι είναι ιδανικός λόγω της ταχύτητάς του αλλά και της ικανότητας που έχει στη δημιουργία. Εχει όλα τα φόντα να αποκτήσει ηγετικό ρόλο, σύμφωνα με την εν λόγω εφημερίδα.

Η οποία όσον αφορά τον Τοροσίδη, τον βαθμολογεί με 6,5 και αναφέρει πως κάνει εξαιρετικά τη δουλειά του και ότι ο προπονητής του λατρεύει αυτές τις κούρσες που κάνει από τα πλάγια δημιουργώντας επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία.

Οσο για τον τρίτο της παρέας των ελλήνων διεθνών (και πρώην παικτών του Ολυμπιακού), Χοσέ Χολέμπας, δεν έπαιξε στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά είναι βέβαιο ότι θα πάρει χρόνο στα επόμενα.