«Μίτσελ – Μίτσελ!», φώναζαν ρυθμικά οι φίλοι του Ολυμπιακού μετά τη λήξη του αγώνα για τη μεγάλη νίκη επί της πρωταθλήτριας Ισπανίας Ατλέτικο Μαδρίτης στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο ισπανός κόουτς έχει αρχίσει να ζεσταίνει για καλά τις καρδιές των ερυθρόλευκων οπαδών.

Αναμφισβήτητα οι επιτυχίες ψηλώνουν έναν προπονητή και ο Μίτσελ πήρε πολλούς πόντους από τη νίκη του στην ταυρομαχία με τον Ντιέγκο Σιμεόνε στην αρένα του Γ. Καραϊσκάκης.

Τα χρόνια έχουν περάσει και οι εποχές έχουν αλλάξει. Ωστόσο η ιστορία γράφεται με χρυσά γράμματα από τις μεγάλες νίκες. Ο Μίτσελ μπαίνει στο πάνθεον των κορυφαίων προπονητών του Ολυμπιακού σύμφωνα με τη γνώμη παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της πειραϊκής ομάδας.

Οι Κώστας Πολυχρονίου, Γιάννης Γκαϊτατζής, Χρήστος Ζαντέρογλου έλαμψαν με την καθοδήγηση του Μπούκοβι. O Σίνισα Γκόγκιτς γνώρισε μεγάλες επιτυχίες την εποχή του Μπάγεβιτς. Μετά τα πέτρινα χρόνια, πανηγύρισε τρεις συνεχόμενους τίτλους και την πρόκριση του Ολυμπιακού στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Και οι τέσσερις παλαίμαχοι ερυθρόλευκοι συμφωνούν ότι ο Μίτσελ μπορεί να γράψει το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Ολυμπιακού και να πετύχει αυτό που ονειρεύεται: να γίνει προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης.

ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ: «Ο Μίτσελ προέρχεται από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Αγωνίστηκε σε μεγάλη ομάδα. Μπορεί να γίνει μεγάλος προπονητής. Στον Ολυμπιακό έχει βάλει τη σφραγίδα του, όπως κορυφαίοι τεχνικοί του συλλόγου. Ευτυχώς που ο πρόεδρος κράτησε τον Μίτσελ. Οι φίλαθλοι πολλές φορές δεν ξέρουν τι θέλουν. Η δουλειά του Ισπανού φαίνεται στον Ολυμπιακό» τόνισε ο κ. Πολυχρονίου.

ΓΚΑΪΤΑΤΖΗΣ: Ο Γιάννης Γκαϊτατζής σημείωσε ότι ο Ολυμπιακός είναι μεγάλο καράβι και θέλει καλό καπετάνιο.

«Ο Μίτσελ είναι πανέξυπνος άνθρωπος. Κάνει σωστή διαχείριση του έμψυχου υλικού. Σε 4-5 αγωνιστικές, ο Ολυμπιακός δεν θα παίζεται στο πρωτάθλημα και θα είναι ανταγωνιστικός στην Ευρώπη. Δεν ήταν τυχαία η νίκη επί της Ατλέτικο. Μου αρέσει ο Μίτσελ. Είναι χαμηλών τόνων, κάνει σωστή διαχείριση. Τον θεωρώ από τους κορυφαίους που πέρασαν από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Μεγάλη συμβολή στις επιτυχίες έχει ο πρόεδρος κ. Μαρινάκης, ο οποίος παρέχει τα πάντα στην ομάδα. Οσοι βρίσκονται στον Ολυμπιακό εργάζονται κάτω από ιδανικές συνθήκες», υποστήριξε ο παλαίμαχος οπισθοφύλακας του Ολυμπιακού.

ΖΑΝΤΕΡΟΓΛΟΥ: Ο Χρήστος Ζαντέρογλου ζήτησε από τον Μίτσελ να αξιοποιήσει περισσότερο τους έλληνες ποδοσφαιριστές. Παράλληλα, του βγάζει το καπέλο για το στήσιμο που έκανε στο ματς με την Ατλέτικο: «Ο Ολυμπιακός θα πάρει εύκολα τον τίτλο. Απομένει λοιπόν να δούμε τα αποτελέσματα στην Ευρώπη. Ο Μίτσελ έδειξε με την πρόκριση στη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ την προηγούμενη σεζόν ότι είναι εξαιρετικός προπονητής».

ΓΚΟΓΚΙΤΣ: Από την πλευρά του ο Σίνισα Γκόγκιτς σχολίασε: «Ο Μίτσελ ήταν πολύ διαβασμένος στο ματς με την Ατλέτικο. Ο Ολυμπιακός έκλεισε χώρους, έπαιξε το τρανζίσιον παιχνίδι στην επίθεση. Δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από ένα μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ. Είναι έργο του Μίτσελ. Πιστεύω ότι είναι από τους κορυφαίους προπονητές του συλλόγου».