Η Μπάγερν νίκησε στην Αλιαντς Αρένα την Μάντσεστερ Σίτι με 1-0 στην πρεμιέρα του 5ου ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εντυπωσιακά σκορ από Ρόμα (5-1 την ΤΣΣΚΑ) και Πόρτο (6-0 την Μπάτε Μπορίσοφ).

5ος όμιλος: Στην Αλιαντς Αρένα η Μπάγερν ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, είχε αρκετές ευκαιρίες για γκολ και τελικά, λυτρώθηκε με το εξαιρετικό γκολ του Μπόατεγκ στο 90’. Μίλερ, Γκέτσε, Λεβεντόφσκι έχασαν ευκαιρίες για τη Μπάγερν, ενώ εξαιρετικές επεμβάσεις είχε ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Σίτι, Τζο Χαρτ.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Ρόμα με ένα εκπληκτικό α’ μέρος νίκησε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 5-1. Στο ημίωρο, η ιταλική ομάδα είχε πετύχει ήδη τέσσερα γκολ, με τους Ζερβίνιο (10’ και 31’), Ιτούρμπε (6’) και Μαϊκόν (20’). Η Ρόμα, δεν σταμάτησε στο β’ μέρος και στο 50’ το σκορ έγινε 5-0 με αυτογκόλ του Ιγνάσεβιτς. Η ΤΣΣΚΑ μείωσε με τον Μούσα στο 82’. Με τη Ρόμα ήταν βασικοί οι Μανωλάς (αντικαταστάθηκε στο 75′) και Τοροσίδης.

6ος όμιλος: Η Μπαρτσελόνα νίκησε τον ΑΠΟΕΛ 1-0, με γκολ του Πικέ στο 28’. Ο ΑΠΟΕΛ στάθηκε αρκετά καλά και στο β’ μέρος προσπάθησε να απειλήσει. Στην καλύτερη στιγμή, ο Τερ Στέγκεν απέκρουσε το σουτ του Μαντούκα (91′).

Ισοπαλία (1-1) στο Αμστερνταμ, για Αγιαξ και Παρί Σεν Ζερμέν. Η γαλλική ομάδα προηγήθηκε με τον Καβάνι στο 14’, αλλά ο Αγιαξ ισοφάρισε στο 74’ με απ’ ευθείας φάουλ του Σένε.

7ος όμιλος: Ισοπαλία (1-1) στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για Τσέλσι και Σάλκε. Ο Σεσκ Φάμπρεγας στο 11’ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο. Η Σάλκε ισοφάρισε με τον Χούντελαρ στο 62’.

Στο άλλο ματς, Μάριμπορ και Σπόρτιγκ Λισσαβόνας έφεραν 1-1. Η Σπόρτιγκ προηγήθηκε με γκολ του Νάνι στο 77’ και η Μάριμπορ ισοφάρισε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Ζάχοβιτς.

8ος όμιλος: «Πολυβόλο» η Πόρτο, νίκησε την Μπάτε Μπορίσοφ με 6-0. Πρωταγωνιστής ήταν ο Μπραχίμι που πέτυχε χατ-τρικ (5’, 32’ και 57’), ενώ σκόραραν επίσης και οι Τζάκσον Μαρτίνες (37’). Αντριαν Λόπεθ (61’), Αμπουμπακάρ (76’)

Ισόπαλο 0-0 τέλειωσε το παιχνίδι Μπιλμπάο-Σαχτάρ.