Σοβαρότητα, πειθαρχία, αλλά και ο… αγωνιστικός χώρος, θα είναι τα κλειδιά της νίκης στην με την Ντυναμό Μινσκ στο Εuropa League, σύμφωνα με τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Αγγελο Αναστασιάδη.

«Είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια για να προκριθούμε. Καλή επιτυχία και στον Αστέρα και στον Παναθηναϊκό. Εμείς ξεκινάμε την πορεία μας στην Ευρώπη. Κάθε παιχνίδι που έρχεται πρέπει να το κοιτάζουμε όσο το δυνατόν πιο σοβαρά και ανάλογα να λειτουργούμε. Αυτό πρέπει να κάνουμε και αύριο», είπε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Για το γεγονός ότι η Ντιναμό Μινσκ είναι πιο μπροστά από τον ΠΑΟΚ: «Είναι μία ομάδα που είναι πολύ δυνατή από τη μέση και μπροστά θα πρέπει να είμαστε πολύ πειθαρχημένοι και σοβαροί και να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ το βήμα παραπάνω: «Το κομμάτι της Ευρώπης είναι πολύ σημαντικό για το πρεστίζ της ομάδας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα απ΄ ότι τις προηγούμενες χρονιές. Πρέπει να ξεκινήσουμε με νίκη. Όμως με προβληματίζει ο αγωνιστικός χώρος. Δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε το γήπεδο γιατί θα το χαλάσουμε. Σκέφτηκα να πάμε στην Μεσήμβρια να προπονηθούμε αλλά δεν γίνεται αυτό, γιατί θα υπάρχει ταλαιπωρία. Δεν πρέπει να ασχολούμαστε με το αύριο, με το τώρα τι γίνεται. Εγώ έχω μία αρρώστια με το γήπεδο, θέλω να είναι όσο το δυνατόν καλύτερο. Δε θέλω δικαιολογίες».

Για τον κόσμο: «Εμείς τον κόσμο τον θέλουμε μαζί μας, αλίμονο αν δεν είναι μαζί μας. Είναι και το πρεστίζ. Πρέπει να ακολουθήσουν τις εντολές. Πρέπει να το καταλάβει ο κόσμος, εγώ καταλαβαίνω και την αγάπη και την τρέλα και τον ενθουσιασμό. Μπροστά στον ΠΑΟΚ πρέπει όλα αυτά να τα ξεπερνάμε. Για το καλό του πρέπει όλα αυτά να τα ξεπερνάμε».