Μπλόκαρει την επιχορήγηση της Περιφέρειας για την αναβάθμιση του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας το Ελεγκτικό Συνέδριο. Με απόφαση του 6ου κλιμακίου του Ανωτάτου Δημοσιονομικού Δικαστηρίου, τα 7 εκατ. που είχε αποφασίσει να δώσει ο πρώην περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός για την αναβάθμιση της ιστορικής έδρας του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας μπλοκάρονται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Ελεγκτικό Συνέδριο είχε διαβιβαστεί για έλεγχο η σύμβαση χορήγησης των 7 εκατ. ευρώ. Το δικαστήριο έκρινε παράνομη τη σύμβαση του γηπέδου, καθώς και αντίθετη στο δημόσιο συμφέρον. Πάντως, η υπόθεση μπορεί να κριθεί σε επόμενο βαθμό και από τμήμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

ΤΑ ΑΙΤΙΑ. Στο μεταξύ, οι Πράσινοι προσπαθούν να συνέλθουν (και) από την ήττα που υπέστησαν από την Καλλονή. Παίκτες και προπονητής υποβλήθηκαν σε group therapy αναλύοντας τα αίτια της νέας βαθμολογικής απώλειας, αλλά και της γενικότερης μετριότητας που παρουσιάζει το Τριφύλλι στην απόδοσή του. Ο κόουτς Αναστασίου έκανε παρατηρήσεις για την έλλειψη συγκέντρωσης και τις πολλές χαμένες ευκαιρίες, ενώ οι ποδοσφαιριστές παραδέχθηκαν ότι έχουν ευθύνη για την πορεία της ομάδας, δίχως όμως να παραλείψουν να ρίξουν τα βέλη τους προς τους διαιτητές, τους αντιπάλους, ακόμη και τον αγωνιστικό χώρο.