Εκπλήξεις από τον Μίτσελ στη λίστα που έδωσε ο Ολυμπιακός την Τρίτη στην UEFA για τη συμμετοχή του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκτός έμειναν οι τρεις νεοαποκτηθέντες Ντοσεβί, Γκαζαριάν, Φορτούνης (!), ο Μπονγκ (βρίσκεται εκτός πλάνων του ισπανού τεχνικού) και ο ανέτοιμος Όλαϊτάν. Αντίθετα συμπεριλήφθηκε ο Τάσος Αυλωνίτης ο οποίος δεν δόθηκε δανεικός στον Πανιώνιο και παρέμεινε στον Ολυμπιακό μετά την μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στη Ρόμα.

Στη λίστα Β’ βρίσκονται ο τρίτος γκολκίπερ Λευτέρης Χουτεσιώτης και ο 18χρονος επιθετικός επιθετικός Νίκος Βέργος.

Αναλυτικά δηλώθηκαν οι: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Ελαμπντελαουί, Σαλίνο, Μαζουάκου, Γιαννούλης, Σιόβας, Αμπιντάλ, Μποτία, Αυλωνίτης, Εντινγκά, Κασάμι, Μπουχαλάκης, Μανιάτης, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Μιλιβόγιεβιτς, Ντουρμάζ, Αφελάι, Μήτρογλου, Μπενίτες, Διαμαντάκος, Χουτεσιώτης και Βέργος.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του 18χρονου βέλγου επιθετικού Νταβίντ Ενέν από την Αντερλχετ και την παραχώρηση του με τη μορφή δανεισμού στην Εβερτον. Ειχε προηγηθεί ανακοίνωση από τον αγγλικό σύλλογο για την απόκτηση του διεθνούς με την εθνική Νέων του Βελγίου Ενέν. Ετσι ο Ολυμπιακός έφθασε τις 19 μεταγραφές τη θερινή μεταγραφική περίοδο.