Ο Ζήσης Βρύζας είναι πλέον ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ και ο Στέφανος Αθανασιάδης, ενώ έχει πει ότι θα υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του με την ομάδα και έχει κληθεί για να το κάνει, δεν το έπραξε μέχρι τώρα, για άγνωστο λόγο. Αυτές είναι οι δυο σημαντικότερες ειδήσεις που έβγαλε η πρώτη συνέντευξη Τύπου του νέου προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιάκωβου Αγγελίδη, ο οποίος όμως σε γενικές γραμμές έδωσε το περίγραμμα επάνω στο οποίο θα κινηθεί το επόμενο διάστημα ο σύλλογος.

Αυτό το περίγραμμα, δείχνει μια ομάδα που θα προσπαθήσει να ακολουθήσει τα πρότυπα οργάνωσης των πιο προηγμένων ποδοσφαιρικά ομάδων της Ευρώπης, κάτι που όπως υποστήριξε είναι πιο εύκολο να γίνει στον ΠΑΟΚ συγκριτικά με την Μακάμπι, αφού όπως είπε: «Όταν πήγα στην Μακάμπι, δεν είχε το επίπεδο οργάνωσης που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ τώρα»

Ο ίδιος, παρουσιάστηκε συγκρατημένος, απέφυγε να μιλήσει ξεκάθαρα για στόχους τη φετινή αγωνιστική περίοδο και μόνον όταν ρωτήθηκε επανειλημμένα, είπε ότι «Πιστεύω ότι η ομάδα έχει τα στοιχεία που μπορεί να διεκδικήσει το Πρωτάθλημα». Αποκάλυψε ότι αυτός βρήκε τον ΠΑΟΚ και όχι ο ΠΑΟΚ αυτόν, ότι το συμβόλαιο του με την ομάδα είναι για 4 χρόνια, ότι αυτός είναι υπεύθυνος 100% από δω και πέρα για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ότι αυτός θα την εκπροσωπεί στην Λίγκα και στην ΕΠΟ, ενώ όσον αφορά την εντολή που έλαβε από τον Ιβάν Σαββίδη όταν ανέλαβε την θέση του προέδρου, ήταν: «Να δημιουργήσω ένα ποδοσφαιρικό οργανισμό που θα είναι βιώσιμος και θα είναι υψηλού επαγγελματικού επιπέδου σε όλα τα τμήματα του. Αυτό για να γίνει χρειάζεται χρόνος. Πιστεύω ότι χρειάζεται τουλάχιστον 5 χρόνια».

Ξεκαθάρισε ότι η ομάδα ψάχνει για έναν ακόμη παίκτη το επόμενο διάστημα, ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει αποφασίσει να μην βάζει χρήματα στην ομάδα και ότι θα το κάνει όποτε χρειαστεί ακόμη και για μεταγραφές, αρκεί να μην παραβιαστούν οι όροι του Financial Fair Play της ΟΥΕΦΑ.

Ξεκαθάρισε ότι οι μεταγραφές αποφασίζονται σε συνεργασία του ιδίου, του Ζήση Βρύζα και του Άγγελου Αναστασιάδη και ότι δεν υπήρχε πρόθεση να μην γίνουν και άλλες μεταγραφές, τονίζοντας ότι ακόμη και έτσι, η ομάδα δεν έχει κενά. Είπε ότι στόχος είναι να αξιοποιούνται κυρίως οι παίκτες που προέρχονται από τις ακαδημίες, με την προσθήκη και έμπειρων ποδοσφαιριστών, ενώ αποκάλυψε ότι γίνεται μια έρευνα για το γήπεδο της Τούμπας, προκειμένου να βελτιωθούν οι συνθήκες με τις οποίες παρακολουθούν οι φίλαθλοι τα παιχνίδια, βασισμένη επάνω στην διαπίστωση, ότι η συμπεριφορά των φιλάθλων είναι ανάλογη με τις συνθήκες που επικρατούν στο κάθε γήπεδο.