Πέντε προσθαφαιρέσεις έγιναν στο ρόστερ του Ολυμπιακού την τελευταία ημέρα των μεταγραφών! Αποκτήθηκαν οι Λούκα Μιλιβόγεβιτς, Κώστας Γιαννούλης και αποχώρησαν οι Χαβιέρ Σαβιόλα, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σαμπού Γιαταμπαρέ. Ο Αβραάμ, που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τραμπζονσπόρ, σε δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα των Ερυθρολεύκων έκανε μετωπική επίθεση στον Μίτσελ, εγείροντας ερωτήματα σε ό,τι αφορά τη συνεργασία του ισπανού κόουτς με τον Ολυμπιακό!

Ο Αβραάμ έριξε, λοιπόν, «μαχαιριά» στον Μίτσελ: «Σκέφτηκα σοβαρά και πήρα την απόφαση να αποχωρήσω από τον σύλλογο, στον οποίο όπως γνωρίζουν όλοι αγωνίστηκα για να γίνω μέλος του, διότι ποτέ μου δεν ένιωσα την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη του τωρινού προπονητή. Ετσι έφτασε το σημείο όπου η συνύπαρξη μαζί του κατέστη πλέον αδύνατη».

Ο 30χρονος διεθνής στόπερ ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΠΑΕ και τη διοίκηση για τη συμπαράσταση την περίοδο του σοβαρού τραυματισμού του και για την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό: «Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον πρόεδρο του Ολυμπιακού κ. Μαρινάκη και τη διοίκηση που σεβάστηκαν την επιθυμία μου, παρά την έντονη διαφωνία τους, να μείνω ελεύθερος από την ομάδα και να κυνηγήσω μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου, χωρίς μάλιστα το παραμικρό οικονομικό όφελος για την ΠΑΕ Ολυμπιακός».

n Η διοίκηση της ΠΑΕ ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του 23χρονου σέρβου διεθνούς αμυντικού μέσου Λούκα Μιλιβόγεβιτς με τη μορφή δανεισμού από την Αντερλεχτ και τη μεταγραφή του 27χρονου αριστερού μπακ-χαφ Κώστα Γιαννούλη από τον Ατρόμητο.

Εκτός Ολυμπιακού βρέθηκε ο Χαβιέρ Σαβιόλα, ο οποίος, όπως ανακοίνωσε η ιταλική Βερόνα, υπέγραψε συμβόλαιο και θα γίνει συμπαίκτης των Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, Βαγγέλη Μόρα και Παναγιώτη Ταχτσίδη.

n Την πόρτα εξόδου για δεύτερη φορά μέσα δύο χρόνια(!) άνοιξε ο αφρικανός αμυντικός μέσος Σαμπού Γιαταμπαρέ, ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός στη γαλλική Γκινγκάμπ. Ο Γιαταμπαρέ βρισκόταν εκτός πλάνων του Μίτσελ και την περυσινή σεζόν είχε αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού στην Μπαστιά.