Ενας ακόμα Ελληνας του Ολυμπιακού που είναι έτοιμος να ξενιτευτεί είναι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Ο έμπειρος διεθνής στόπερ πήρε άδεια από την Εθνική ομάδα και ταξίδευσε στην Τουρκία προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο στην Τραμπζονσπόρ!

Η ομάδα της Τραπεζούντας αναζητάει έναν καταξιωμένο στόπερ και ο τεχνικός της Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς κατέληξε στον Παπαδόπουλο. Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ την Δευτέρα τα ξημερώματα η διοίκηση της Τραμπζονσόρ έκανε πρόταση στον Ολυμπιακό για να αποκτήσει τα δικαιώματα του Αβραάμ.

Ο 30χρονος σέντερ μπακ δεν είναι από τις πρώτες επιλογές του Μίτσελ στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού και ο ίδιος πήρε απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στο τουρκικό πρωτάθλημα με αυξημένες αποδοχές. Ο Μίτσελ έχει δείξει εμπιστεύεται στο κέντρο της άμυνας το δίδυμο Αμπιντάλ-Μποτία. Στη διάθεση του ισπανού κόουτς είναι ο Σιόβας, ενώ το πιθανότερο είναι να μην παραχωρηθεί δανεικός στον Πανιώνιο ο Τάσος Αυλωνίτης.

Δεν αποκλείεται να γίνει προσπάθεια από τους Ερυθρόλευκους προκειμένου να αποκτηθεί στόπερ.Στο μεταξύ ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στη μεταγραφή του αριστερού μπακ-χαφ Κώστα Γιαννούλη του Ατρομήτου.