Μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές στη Σούπερ Λιγκα,πέτυχε ο Παναθηναϊκός. Οι Πράσινοι βρέθηκαν να χάνουν από τον Πανιώνιο στο 86΄ με (Μπουμάλ), στην άδεια λόγω τιμωρίας Λεωφόρο Αλεξάνδρας, αλλά ισοφάρισαν αρχικά με τον Ατζαγκούν στο 91′, ενώ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων με την κεφαλιά του Πέτριτς πήραν την πρώτη εφετινή νίκη τους στο πρωτάθλημα με 2-1.

Η εικόνα του Παναθηναϊκού δεν ήταν διαφορετική από αυτήν της περασμένης Κυριακής με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ. Αρκετά κενά στην άμυνα, κυρίως από τα πλάγια, νευρικότητα στις μεταβιβάσεις και σημαντικό πρόβλημα στην τελική φάση, ενώ οι ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν προήλθαν ως επί το πλείστον από στημένες φάσεις.

Ο Πανιώνιος στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο κι από τη στιγμή που η άμυνά του δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να απειλήσουν, ιδιαίτερα στα πρώτα 60 λεπτά, από κει και πέρα έβγαινε πολύ επικίνδυνα στην αντεπίθεση και σε μία από τις πολλές που επιχείρησε στο πρώτο 45λεπτο έφτασε κοντά στο γκολ με τον Κολοβό στο 22΄. Ο μέσος των «κυανέρυθρων» αντί να πασάρει στον εντελώς αμαρκάριστο Γιάννου μέσα στην περιοχή, προσπάθησε να αποφύγει το Μπούρμπο, αλλά έπεσε στο έδαφος χωρίς να υπάρχει παράβαση.

Πιο ζωηρός ήταν ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο μέρος κι απείλησε για πρώτη φορά στο 53΄ με το σουτ του Πράνιτς να διώχνει δύσκολα στη γωνία του ο Γιαννακόπουλος.

Στο 63΄ ο Πέτριτς με κεφαλιά άφησε «άγαλμα» το γκολκίπερ του Πανιωνίου, αλλά τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ. Δύο λεπτά μετά στην πιο κλασική ευκαιρία του ματς, ο Σίλντενφελντ βρέθηκε σε θέση για γκολ, αλλά δεν έβαλε σωστά την προβολή και η μπάλα έφυγε άουτ. Μεγάλη επέμβαση του Γιαννακόπουλου στο τακουνάκι του Μέντες στο 68΄, στην τελευταία φάση για το «τριφύλλι» στο παιχνίδι.

Κι ενώ ο Παναθηναϊκός έχανε τις ευκαιρίες, σε μία ξαφνική αντεπίθεση και μετά από φανταστική ενέργεια του Γιάννου, ο Μπουμάλ πήρε το «ριμπάουντ» από την απόκρουση του Κοτσόλη και με σουτ «έγραψε» το 0-1.

Μπροστά στον κίνδυνο της εντός έδρας ήττας, ο Παναθηναϊκός βγήκε μπροστά στα τελευταία λεπτά για να ισοφαρίσει. Οι γηπεδούχοι δικαιώθηκαν για την επιμονή τους στο 91΄ με το πλασέ του Ατζαγκούν, ενώ στο 94΄ ο Πέτριτς με κεφαλιά ολοκλήρωσε τη μεγάλη ανατροπή για το «τριφύλλι» (2-1).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης, Μέντες, Κλωναρίδης (76΄ Ατζαγκούν), Λαγός, Ζέκα, Νάνο, Σίλντενφελντ, Ντίνας (54΄ Καρέλης), Μπούρμπος (82΄ Μπούι), Πράνιτς, Πέτριτς

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννακόπουλος, Τασουλής, Χατζηισιαίας, Παντίδος, Μπούζας (83΄ Ιμπαγάσα), Μπουμάλ, Κολοβός (76΄ Φούντας), Σιώπης (68΄ Γκίνη), Πάνος, Μητρόπουλος, Γιάννου.