Δύο τεσσάρες για τον ΠΑΟΚ μέσα σε τρεις ημέρες και δικαίωση για τον Άγγελο Αναστασιάδη, που πέρασε δύσκολες στιγμές στην ομάδα του Δικεφάλου μετά την ισοπαλία με την Kαλλονή στην πρώτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης στο γήπεδο των Περιβολιών, νίκησε με το εντυπωσιακό 0-4 τον Πλατανιά και έκανε την πρώτη της νίκη φέτος στο πρωτάθλημα.

Ο Πλατανιάς δεν κατάφερε να επιβάλει το παιχνίδι του σε καμία στιγμή του αγώνα, είχε πρόβλημα στο να διατηρήσει την μπάλα και ουσιαστική παραδόθηκε στην ανωτερότητα του ΠΑΟΚ.

Το 0-1 έκανε ο Αθανασιάδης με κεφαλιά στο 39’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σκόνδρα. Το 0-2 έκανε ο Σαλπιγγίδης στο 52’ μετά από συνδυασμό με Τζιόλη και Σκόνδρα. Στο 79’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τετέ, ενώ το 0-3 ήρθε από τον Μακ στο 83’. Το τελικό 0-4 έκανε ο Σκόνδρας στο 89’ ο οποίος ήταν ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση στην Κρήτη. Ο Πλατανιάς, είχε δοκάρι με τον Τόρες στο 86’.

Διαιτητής Καλογερόπουλος (Αθηνών)

Την κίτρινη κάρτα είδαν οι: Μακ, Τζιόλης, Κάτσε, Μαχαμάτ,

Πλατανιάς: Περιστερίδης, Μπανανά, Αγκιλέρα, Νέπλιακ, Ζαραδούκας, Αποστολόπουλος (78’ Κουλιμπαλί), Μενδρινός, Μαχαμάτ, Τσουράκης, Γουνδουλάκης (61’ Τετέ), Ναζλίδης (58’ Τόρες).

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Βίτορ, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Κάτσε, Τζιόλης (77’ Κατσικάς), Ρατς (84’ Ποζατζίδης), Μαντούρο (28’ Τζανδάρης), Μακ, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Άγγελος Αναστασιάδης δήλωσε: «Έχω περάσει μεγάλες στιγμές με τον Πλατανιά και είμαι δεμένος με την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του γιατί αυτοί που έδωσαν το δικαίωμα να έρθω στον ΠΑΟΚ. Μου δώσανε δουλειά και γι αυτό τους ευχαριστώ. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από τα παιδιά. Φοβόμουν λίγο πριν το παιχνίδι γιατί ήταν κουρασμένοι, αλλά δόξα τον θεό όλα πήγαν καλά. Εύχομαι στον Πλατανιά να βρει τον δρόμο του και να μην αντιμετωπίσει τα προβλήματα που αντιμετώπισε τα προηγούμενα χρόνια».

Ο Γιάννης Χριστόπουλος με την σειρά του, είπε: «Ήταν πολλά τα θέματα που είχαμε σήμερα, συν την αξία του αντιπάλου. Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ δυνατός σήμερα και εμείς δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε σε καμία στιγμή την μπάλα. Δεν είχαμε αυτοπεποίθηση. Λυπάμαι για τον κόσμο που τον στεναχωρήσαμε αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε».