Ο Ατρόμητος πέτυχε σημαντική νίκη στο Βόλο επί της τοπικής Νίκης με 1-0, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα του Περιστερίου έφθασε στη δεύτερη νίκη της σεζόν χάρη στο γκολ του Σωκράτη Φυτανίδη στο 26′ ενώ είχε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα τέρματα.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος ήταν ο πρωταγωνιστής στα πρώτα λεπτά. Μπήκε δυνατά και άρχισε να πιέζει την αντίπαλη άμυνα. Μόλις στο 8′ μετά από εκτέλεση του κόρνερ ο Παπάζογλου έπιασε την κεφαλιά, όμως η μπάλα βρήκε στον Ναπολεόνι και οι αμυντικοί έδιωξαν την τελευταία στιγμή.

Η ομάδα του Παράσχου συνέχισε να πιέζει και δεν άρχισε να μπει μπροστά στο σκορ. Συγκεκριμένα στο 26ο λεπτό ο Σωκράτης Φυτανίδης με κεφαλιά απ’ το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πίτου Γκαρσία.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και τρία λεπτά αργότερα λίγο έλειψε να διπλασιάσει το σκορ. Τότε ο Γκαρσία έβγαλε τη σέντρα και ο Νάστος με προβολή έστειλε την μπάλα λίγο άουτ από την εστία του Ταμπάκη. Η ομάδα του Βόλου δεν μπορούσε να ισορροπήσει το ματς και στο 35′ μετά από βαθιά μπαλιά απ’ τον Πίτου Γκαρσία, βγήκε τετ α τετ ο Ναπολεόνι. Ο Ταμπάκης απέκρουσε, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του και βγήκε κόρνερ.

Στην επανάληψη η θεσσαλική ομάδα προσπάθησε ν’ αντιδράσει, αλλά η προσπάθεια της ήταν σπασμωδική και προβλέψιμη για τους αμυντικούς του Ατρόμητου. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο ουσιαστικοί και σαφώς πιο απειλητικοί στις επιθέσεις τους. Στο 70′ μάλιστα ήταν πάλι άτυχοι, καθώς φοβερό σουτ του Ναπολεόνι σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι της Νίκης.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ:Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σωτηράκος, Ίβενς, Μαχλέλης, Λάουκς, Μέτσε, Μουζακίτης (72′ Κοτσαρίδης, Γιαννιτσάνης (62′ Ροζέριο), Νικλητσιώτης (72′ Σταμπολζίεφ) και Σκούρτης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσενάμο, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Μπρίτο (66′ Μπάλλας), Ναπολεόνι (87′ Λαζαρίδης), Παπάζογλου, Νάστος, Γιαννούλης, Καραμάνος, Δημούτσος (77′ Τάτος) και Πίτου Γκαρσία.