Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα στη Ξάνθη και στην Κέρκυρα στα Πηγάδια, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Το τελικό 0-0 σαφώς αδικεί τους «Φαίακες» που ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, ενώ είχαν δύο δοκάρια κι ένα ακυρωθέν γκολ που έπρεπε να μετρήσει!

Η Κέρκυρα στάθηκε καλύτερα στο α’ μέρος ενώ της ακυρώθηκε και κανονικό γκολ! Η ομάδα του Γρηγορίου απείλησε για πρώτη φορά στο 16΄ με το γύρισμα του Χαβίτο στην περιοχή που απομάκρυνε δύσκολα ο Μπέρτος, ενώ στο 22΄ ο Ισπανός νίκησε με κεφαλιά τον Κυριακίδη, αλλά το γκολ δε μέτρησε. Ο σκόρερ των «Φαιάκων» υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, που, όμως, δεν ήταν!

Νέα μεγάλη φάση για τους φιλοξενούμενους στο 36΄, με τον Καϊκούτ να μη μπορεί να νικήσει από πολύ κοντά τον Κυριακίδη. Η ατυχία για τους νησιώτες συνεχίστηκε και στην αρχή του β’ μέρους με τον Ρόχας να «σημαδεύει» το δοκάρι του Κυριακίδη.

Η πρώτη κλασική ευκαιρία για την Ξάνθη ήταν στο 63΄, όταν ο Κανακούδης στην προσπάθειά του να απομακρύνει λίγο έλειψε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Δεύτερο δοκάρι για την Κέρκυρα στο 81΄ μετά από προσπάθεια του Κόντου, ενώ στην επαναφορά της μπάλας ο Χαβίτο δε μπόρεσε να σκοράρει.

ΞΑΝΘΗ: Κυριακίδης, Λισγάρας, Γούτας, Ράνος (46΄ Καπετάνος), Ομπόντο (66΄ Βασιλακάκης), Λουσέρο, Ολιβέιρα, Μπαξεβανίδης, Σολτάνι, Μπέρτος, Παπαστεριανός (46΄ Φλίσκας)

ΚΕΡΚΥΡΑ:Σέτκους, Καρντόσο, Βενέτης, Γκόμες, Καϊκούτ (81΄ Μαρκόφσκι), Κανακούδης, Μαραγκός, Ναγιάρ, Σάντσεθ (58΄ Κόντος), Χαβίτο, Ρόχας