Επέστρεψε στα παλιά του λημέρια ο Κώστας Μήτρογλου. Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του με τη μορφή δανεισμού από τη Φούλαμ για την αγωνιστική σεζόν 2014-2015.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στον Ολυμπιακό, που είναι οικογένειά μου. Ευχαριστώ τον πρόεδρο, τη διοίκηση και τον κ. Μίτσελ που μου έδειξαν πόσο με ήθελαν εδώ», τόνισε ο Κώστας Μήτρογλου στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού. Πρόσθεσε: «Θέλω, παράλληλα, να ευχαριστήσω τη Φούλαμ, που σεβάστηκε την επιθυμία μου να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο, στο Τσάμπιονς Λιγκ και εγώ με τη σειρά μου επέλεξα να το κάνω φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα και απορρίπτοντας άλλες ομάδες που ήθελαν επίσης να αγωνιστώ για αυτές.Στον κόσμο του Ολυμπιακού, που μου εκφράζει με κάθε τρόπο τη χαρά του για αυτή την επιστροφή, υπόσχομαι αυτό που ξέρω καλύτερα: Πολλά γκολ».

Πρώτη η Φούλαμ ανακοίνωσε το δανεισμό του Μήτρογλου στους Ερυθρόλευκους: «Ο σύλλογος ανακοινώνει ότι ο Κωνσταντίνος Μήτρογλου παραχωρήθηκε στον Ολυμπιακό με δανεισμό ως τις 30 Ιουνίου του 2015. Ο Ελληνας διεθνής επιθετικός επιστρέφει στον πρώην σύλλογό του, έχοντας υπογράψει στη Φούλαμ τον Ιανουάριο του 2014. Οι τραυματισμοί ελαχιστοποίησαν τις παρουσίες του στο Κρέιβεν Κότατζ με τον 26χρονο να παίζει σε μόλις τρία ματς. Κατά την προηγούμενη θητεία του στον Ολυμπιακό, ο Μήτρογλου κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα Ελλάδας. Απαντες στη Φούλαμ του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στο υπόλοιπο της σεζόν».

Οσον αφορά τον Πάπε Ντιόπ, ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε τελικά να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.Ο 28χρονος σενεγαλέζος αμυντικός μέσος θα παραμείνει στη Λεβάντε καθώς δεν βρέθηκε παίκτης να τον αντικαταστήσει. Οι ισπανοί είχαν συμφωνήσει στο οικονομικό με τον Ολυμπιακό για την παραχώρηση του Ντιόπ, ωστόσο είχαν ξεκαθαρίσει ότι πρώτα θα έπρεπε να βρουν τον αντικαταστάτη του. Τελικά δεν βρήκαν την κατάλληλη λύση και έτσι ναυάγησε η μετακίνηση του Ντιόπ στους Πειραιώτες.

Ο βελγικός Τύπος θεωρεί ότι ο 23χρονος σέρβος διεθνής Λούκα Μιλιβόγεβιτς παραχωρήθηκε δανεικός από την Αντερλεχτ στον Ολυμπιακό. Η ιστοσελίδα dhnet.be επισημαίνει ότι ο Μιλιβόγεβιτς παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στον Ολυμπιακό για ένα χρόνο και σημειώνει ότι την εφετινή σεζόν δεν κατάφερε να συναγωνιστεί στην Αντερλεχτ τον Στεφάν Ντεφούρ.

Ο Μιλιβόγεβιτς μετακινήθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα στην Αντερλεχτ το καλοκαίρι του 2012. Την περσινή σεζόν πραγματοποίησε συνολικά 22 συνολικά εμφανίσεις και έχει συμβόλαιο έως το 2018. ​