Διπλό χτύπημα του Ολυμπιακού την τελευταία ημέρα των μεταγραφών! Στην Αθήνα βρίσκεται ο Κώστας Μήτρογλου, ενώ αναμένεται και ο Πάπε Ντιόπ για να υπογράψουν συμβόλαιο στους Ερυθρόλευκους.

Ο 26χρονος διεθνής φορ έφθασε τις πρώτες πρωϊνές ώρες στην Αθήνα ύστερα από τη συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Φούλαμ για τον δανεισμό του για ένα χρόνο. Η διοίκηση της Ερυθρόλευκης ΠΑΕ θα δώσει για το ενοίκιο στον αγγλικό σύλλογο περίπου 1,5 εκατ. ευρώ και θα καλύψει το συμβόλαιο του Μήτρογλου. Στη Φούλαμ υπήρξαν προτάσεις από Λυών, Λιλ, ΚΠΡ και Κρίσταλ Πάλας ωστόσο επιθυμία του παίκτη ήταν να επιστρέψει στον Πειραιά. Παράλληλα ο Ολυμπιακός πρόσφερε περισσότερα χρήματα για τον δανεισμό του.

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση της μεταγραφής του σενεγαλέζου αμυντικού μέσου Πάπε Ντιόπ. Η Λεβάντε αποδέχτηκε τη βελτιωμένη πρόταση του Ολυμπιακού (περίπου 2 εκατ. ευρώ) και παραχώρησε τα δικαιώματα του 28χρονου μέσου.

Στο μεταξύ η Ρόμα ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Χοσέ Χολέβας και θα υπάρχει ελληνική παροικία στη Ρώμη μαζί με τους πρώην Ερυθρόλευκους Βασίλη, Τοροσίδη, Κώστα Μανωλά. Όπως ανακοίνωσαν οι Τζαλορόσι ο Ολυμπιακός θα εισπράξει 1 εκατ. ευρώ για τη μεταγραφή του Χολέβα, ενώ υπάρχει και μπόνους για τους Πειραιώτες, 500.000 ευρώ ανάλογα με τις συμμετοχές του διεθνούς αριστερού μπακ-χαφ.

Στον αγωνιστικό τομέα, οι Ερυθρόλευκοι διαμαρτύρονται για το σκληρό παιχνίδι των παικτών του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο που είχε σαν αποτέλεσμα τους τραυματισμούς των Μανιάτη(βαρύ διάστρεμμα), Εντινγκά (διάσειση), Ντομίνγκες (ενοχλήσεις στο γόνατο. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σάββας Θεοδωρίδης εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για τη διαιτησία του Αθηναίου Παππά τονίζοντας ότι «ανέχτηκε το αντιαθλητικό παιχνίδι των παικτών του Παναιτωλικού και δεν έδωσε δύο πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού».